nesvakidašnja

Detalj na dekolteu je čini jedinstvenom: Jelisaveta je pronašla mini-haljinu koja će vam se danima vrzmati po mislima

0

Glumica je poznata po atraktivnom stilu, a sada je pronašla model kratke haljine koji privlači pažnju iz više razloga, ali ga rad u gornjem delu čini zaista posebnim.

Jelisaveta Orašanin Teodosić u svakoj prilici izgleda fenomenalno
Jelisaveta Orašanin Teodosić u svakoj prilici izgleda fenomenalnofoto: jagodenamagli/Instagram

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, koju gledamo u novoj sezoni serije "Močvara", jedna je od poznatih žena koje su uvek modna inspiracija, a ona se izdvaja vrlo efektnim stilom.


Viđali smo je ovog leta i u nonšalantnim i u elegantnim modnim izdanjima, a uspela je da nas fascinira i izgledom i na plaži, pa Jelisaveta nastavlja u istom stilu i tokom jesenje sezone.


Nakon što je nedavno boravila u Italiji i Crnoj Gori, šarmantna glumica sada je otkrila da uživa u čarima Španije, a za izlazak na večeru u Marbelji odabrala je jednu od najupečatljivih kreacija otkad je znamo.

Romantična mini-haljina Jelisavete Orašanin Teodosić


Jelisaveta je, naime, ponela vrlo interesantnu haljinu čiji dizajn potpisuje Alessandra Rich, u čijim toaletama smo u prošlosti viđali mnoge poznate dame, uključujući princezu od Velsa Kejt Midlton i influenserku Tamaru Kalinić.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić u haljini Alesandre Rič
Jelisaveta Orašanin Teodosić u haljini Alesandre Ričfoto: jagodenamagli/Instagram

U pitanju je satenska mini-haljina ružičaste boje, koju krasi dezen prepun bledih ruža, ali ono što ovaj komad čini posebnim jeste neobičan dekolte.

 

Ova kreacija, naime, ima keyhole izrez, što znači da se kopča u predelu vrata, dok je u predelu grudi otvorena, a sve izgleda još efektnije zahvaljujući crnom porubu koji okružuje prorez.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić u haljini Alesandre Rič
Jelisaveta Orašanin Teodosić u haljini Alesandre Ričfoto: jagodenamagli/Instagram

Isti rad krasi i šlic na jednoj strani haljina, a ova nesvakidašnja toaleta na prodajnom sajtu Moda Operandi košta čak 1.445 dolara jer je, ipak, reč o luksuznom komadu.

 

 

BONUS VIDEO

Kako Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker