modna inspiracija

Torbica Slobode Mićalović vredna 117.590 dinara izgleda savršeno u svim prilikama & može se pronaći za mnogo manje para

1

Ovaj vanvremenski komad 

Sloboda Mićalović pažljivo bira odeću
Sloboda Mićalović pažljivo bira odećufoto: Instagram / slobodamicalovic

Sloboda Mićalović (43) s razlogom važi za jednu od najbolje odevenih dama na našim prostorima.

 

Osim što je izvanredna glumica, svojom sofisticiranošću i elegancijom pleni gde god da se pojavi, a mnogim damama upravo je ona glavna modna inspiracija.

 

Svoje odevne kombinacije neretko deli putem Instagram-a, a kada budete videle najnoviju torbicu koju je pazarila, odmah ćete poželeti istu.

 

Naime, lepa Boba je objavila fotku na kojoj pozira u ogledalu u vanvremenskom izdanju sačinjenom od klasične bele košulje i trendi suknja-pantalona sa visokim strukom.

 

Ipak, ono što je mnogim damama zapalo za oko jeste prelepa torba sa okruglatsom ručkom čija zlatna boja pravi savršen kontrast crnoj jagnjećoj koži od koje je ovo malo modno remek-delo sačinjeno.

 

U pitanju je mini verzija Le Petit Calino modela iza čijeg dizajna stoji čuveni francuski brend Jacquemus, koji je poslednjih godina u potpunosti zaludeo svet visoke mode.

 

Ovaj aksesoar dobro ide i uz dnevne i uz večernje varijante, savršeno upotpunjava formalna i ležerna izdanja, a košta vrtoglavih 117,590 dinara.

 

Ipak, sličan model može se pronaći u beogradskim radnjama za mnogo manje para, a efekat šik i otmene dame biće isti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju

 

makonda-tracker