njen stil

Za jesen nećete naći lepše! Koraima Tores ima najbolje pantalone za sve one od XXS do XXL & lako se uklapaju uz sve

0

Koraima Tores ima sjajan predlog za stajling koji u isto vreme nosi i eleganciju i urbanu ležernost.

Koraima Tores došla je u Srbiju
Koraima Tores došla je u Srbijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu Koraimu Tores u zvezde je vinula "Kasandra", koja je bila i te kako popularna na ovim prostorima. Ta serija je snimana 1992. godine, ali se kod nas prikazivala tek pet godina kasnije.

 

Kasandra iz istoimene serije, stigla je u Beograd u nedelju, 22. septembra, kako bi se priključila ekipi popularne serije "Igra sudbine" kao specijalni gost.

 

Ona je uživala u ćevapima, te je pitala pratioce na Instagramu kako se "ovo jelo zove", a nije sakrila koliko joj se dopada. Lepa glumica danas ima 51 godinu, a za srpske medije otkriva i kako čuva lepotu i mladolikost.

 

 

 Bitno je da se osećate dobro i da se čuvate. Ja se osećam dobro. Radim posao koji mi se sviđa i srećna sam zbog toga. Takođe, bitno je da vežbate, da se hranite dobro, da pijete puno vode, da čitate dosta. Bitno je da se osećate dobro u sopstvenoj koži, da ste 'okej' sami sa sobom — rekla je Kasandra za Superženu.

 

 Sunčam se, to je dobro za kožu, a što se tiče kose, pa trudim se da ne koristim previše preparata za negu kose, da je ne izlažem visokoj temperaturi, primera radi, da ne koristim peglu za kosu. Jako mi je važno da mi je kosa hidrirana, da izgleda 'živo'. U suštini, vodim računa o svojoj kosi. Volim svoju kosu — rekla je ona.

 

Pantaloen Koraime Tores lako možete kombinvoati cele jeseni
Pantaloen Koraime Tores lako možete kombinvoati cele jesenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa glumica pojavila se na konferenciji za medije u sjajnoj odevnoj kombinaciji koja garantuje i eleganciju i ležernost u isto vreme, a u isto vreme i udobnost (ne računajući visoke potpetice).

 

Koraima je ponela sjajne teget pantalone s oversized nogavicama koje kriju viškove na butinama, bedrima, stomaku... One su idealne za sve konfekcijske brojeve, a mogu se nositi i uz sandale ili salonke, ali i uz patike. Koraima ih je kombinovala uz patike i monohromatsku bluzu sa čamac kragnom i otvorenih ramena.

 

Pogledajte:

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Koraima Tores upravo je sletela na beogradski aerodrom

 

 

makonda-tracker