za oktobar je - savršen

Njen košta 1.500 €, a u Srbiji se sličan može naći za 2.000 dinara: Đubretarac Viktorije Bekam je savršen za kišne dane

0

Kišne kabanice i jakne su odevni komadi bez kojih jesen ne možemo zamisliti, a mnoge žene ih kombinuju tako da u njima mogu da se nazovu kraljicama mode 

VIKTORIJA BEKAM IMA SAVRŠEN JESENJIH STAJLING ZA DAN U PARIZU
VIKTORIJA BEKAM IMA SAVRŠEN JESENJIH STAJLING ZA DAN U PARIZUfoto: EPA/TOBIAS HASE

Čuvena kreatorka Viktorija Bekam prošetala je na reviji na Nedelji mode u Parizu u jakni 'Paddington Bear' iz sopstvene kolekcije koja košta oko 1245 funti (oko 1490 €) 

 

Modnu kreatorku (50) je od pljuska zaštitio član osoblja koji je nosio kišobran dok je izlazila iz hotela i odlazila na reviju. Okupljeni fotografi su lepu suprugu Dejvida Bekama uslikali u izdanju koje je ljubiteljkama jesenjih komada izmamilo osmeh na lice.

 

Iako njen košta pozamašnu sumu novca, sličan u prodavnicama u Srbiji može da se nađe za mnogo manje novca. Bez obzira što možda takav komad nije brendiran uz malo kreativnosti i dobar stil može da izgleda sjajno.

Kreatorka je svoj, takozvani đubretarac iskombinovala sa širokim farmerkama i cipelama sa visokom štiklom, bez mnogo detalja i upečatljivog nakita.

 

Kao i uvek, kosa ove veoma poznate dame bila je neobavezna, uvijena u takozvane meke talase i puštena da delimično pada preko njenog lica. Sve je upotpunila jednostavnim mejkapom za dan i tako još jednom pokazala da i najjednostavnija izdanja mogu da budu savršena.

 

VIKTORIJA BEKAM IMA ĐUBRETARAC KOJI SRPSKINJE OBOŽAVAJU
VIKTORIJA BEKAM IMA ĐUBRETARAC KOJI SRPSKINJE OBOŽAVAJU foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Pevačica Spice Girls-a je viđena dok je ulazila u automobil koji je bio parkiran ispred, a kojim se prevezla do mesta gde je imala zakazan sledeći sastanak.

 

Pre nego što je krenula, Viktorija je postavila video na svoje Instagram Stories u kome je raspravljala o izboru odeće.

 

- Ovde sam u Parizu i veoma je kišan dan. Obožavam ovaj novi kaput. Dobila sam ga u mojoj radnji u ulici Dover pre neki dan. To je slatki mali kaput Paddington Bear iz prošle kolekcije - napisala je Viktorija, pa je dodala.

ĐUBRETARAC VIKTORIJE BEKAM SAVRŠEN JE ZA KIŠOVITE DANE
ĐUBRETARAC VIKTORIJE BEKAM SAVRŠEN JE ZA KIŠOVITE DANE foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

- Danas ga nosim sa svojim Alina farmerkama od tamnog teksasa.

 

Viktorija je stigla u grad ranije ove nedelje uoči svoje revije nedelje mode koja će se održati u petak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Crnogorska plaža gde letuju Bekamovi 

 

makonda-tracker