nova era, nova endži

Posle plave kose – novo iznenađenje: Anđelina Džoli promeniila izgled i mnogi kažu da lepša žena nije hodala Zemljom

0

Oskarovka je početkom godina prešla u plavokose, a sada je na snimanju jednog editorijala pokazala frizuru koja je oduševila njene obožavaoce. Uz to je dala intervju na teme o kojima ranije nije često pričala.

Anđelina Džoli u Veneciji
Anđelina Džoli u Venecijifoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Holivudska glumica i režiserka Anđelina Džoli doživela je veliku stilsku transformaciju, kada je iz edgy mladalačkih stajlinga prešla u otmene, damske kreacije, a odnedavno je njena prepoznatljiva tamna kosa zamenjena svetlim pramenovima. Ali ne zaustavlja se tu sa iznenađenjima!


Šta god da uradi kada je reč o njenom izgledu, Anđelina ostavlja snažan utisak jer je u pitanju jedna od najlepših žena u istoriji kinematografije, a najnovije fotografije su još jedna potvrda da je tako.


Džolijeva je sada pozirala za novo izdanje časopisa CR Fashion Book, u kom se predstavila i kao modna kreatorka, budući da je nedavno pokrenula svoj brend Atelier Jolie.

Nosila je modele koje je sama dizajnirala, što je na mrežama pobralo komplimente, ali njeni fanovi su posebno oduševljeni njenom frizurom – disko loknama punim volumena, što je izdanje u kakvom je definitivno nikad ranije nismo videli.

"Ako je i bilo sumnje, sad je nema, ovo je najlepša žena koja je hodala Zemljom", "Pao sam da stolice", "Niko kao Anđelina", "Baš kad pomisliš da nije moguće da bude lepša, eto nje!", "Kao boginja iz mitologije"... neki su od komentara.

 


Glumica je dala opsežan intervju u kom je pričala o svojojj modnoj kući i objasnila da je njena želja da priliku inspirativnim i nadarenim umetnicima da stvaraju održivu modu.


Moja namera je bila da napravim prostor, odnosno dom u kojem će ljudi stvarati i biti inspirisani. Ta kuća se sastoji od umetnika i dizajnera iz celog sveta, kako bi se uključili u dizajn i izgradnju zajednice – kaže Anđelina. – Želela sam da izgradim kolektiv s umetnicima i dizajnerima koji me inspirišu i stvaraju na način koji ne izaziva prekomernu potrošnju.

Ona je istakla da nikada u životu nije imala određeni moto, ali joj je uvek bila veoma bitna sloboda, koju je želela i drugima i sebi.Na pitanje smatra li sebe buntovnicom, Anđelina Džoli je odgovorila da veruje da jeste ukoliko to znači da ne sledi već prispituje svari.


Važan mi je otpor prema tome što mi se govori da treba da mislim, prema onome kako mi "naređuju" da se oblačim i kako da se osećam – naglasila je glumica.

 

 

BONUS VIDEO

Zašto je Anđelina Džoli imala mastektomiju?

 

makonda-tracker