njen stil

Mala bela haljina Mine Amidžić sjajna je za letnje & jesenje večeri

0

Mina i Ognjen Amidžić pojavili su se na proslavi u Beogradu obučeno istovremeno i ležerno i elegantno.

Mina i Ognjen Amidžić u izlasku
Mina i Ognjen Amidžić u izlaskufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najpopularnijih parova na domaćoj javnoj sceni jesu Ognjen i Mina Amidžić, voditeljski par koji inače zajedno sarađuje na realizaciji emisije Ami Dži šou.

 

Mina je trenutno na porodiljskom odsustvu, s obzirom na to da se pre nekoliko meseci porodila i na svet donela dečaka, kog su roditelji nazvali Perun, a ona ne krije koliko uživa u majčinstvu i danima koje provodi s bebom.

 

Kako je Ognjen rekao, ona će se uskoro i vratiti na posao, ali to joj ne pada tako lako. Ipak, ona rado sa suprugom povremeno bude viđena u večernjem izlasku.

 

Večeras je u Beogradu organizovana proslava povodom jednog domaćeg portala, a među zvanicama su se našle mnoge javne ličnosti, među njima i bračni par Amidžić.

 

Mina je za ovu priliku ponela mini-haljinu bele boje s detaljima u vidu crnih mašnica. Haljina je bez rukava, a reč je o elegantnoj i ujedno ležernoj haljini koja lako može da se kombinuje za sve prigode u letnjim danima, ali i danima rane jeseni, kada je temperatura još topla.

 

Uz nju je ukombinovala crnu torbu i sandale, a ovakav look je lako kopirati jer je haljina popularnog high street brenda, te se može nositi i za svečanije i za opuštenije prilike.

 

Pogledajte:

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ognjen Amidžić došao po ženu i sina u porodilište

 

 

makonda-tracker