preslatko

Moderan krevetac, sve u boji drveta i "obezbeđenje 24/7": Zavirite u sobicu Peruna, sinčića Ognjena Amidžića

0

Mina uživa sa mališanom u toplini doma i ne libi se da sinčića pokaže ostatku sveta 

MINA NAUMOVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA SOBA MALOG PERUNA
MINA NAUMOVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA SOBA MALOG PERUNA foto: Instagram / callmenaumi

Ponosni roditelji Mina Naumović i voditelj Ognjen Amidžić već dugo su tema pisanja medija, a najviše pažnje privukao je njihov sinčić, koji je poneo veoma autentično i neobično ime - Perun.

 

Čini se da oboma mnogo prija nova uloga budući da ne može da prođe ni dan, a da na društvenim mrežama ne podele fotografiju sa svojim naslednikom.

 

Danas nam je Mina dala priliku da zavirimo u sobicu malenog Peruna i vidimo kako izgleda prostor u kojem mama i beba sada trenutno provode vreme.

Preslatki, moderni, okrugli krevetac je bio nešto što su svi zapazili, ali ono što je svima zapalo za oko jeste njegov čuvar, pas, kojeg je Mina nazvala "obezbeđenjem 24/7".

 

SOBICA MALOG PERUNA JE PRESLATKA A KUCA GA ČUVA CEO DAN
SOBICA MALOG PERUNA JE PRESLATKA A KUCA GA ČUVA CEO DAN foto: Instagram / callmenaumi

 

Preslatka kuca spavala je tik pored Perunovog kreveca, a njegova funkcija je jasna. Poznato je da su psi veoma odani i da s dolaskom bebe u dom oni preuzimaju zaštitničku ulogu i čuvaju je kao nešto najvažnije na svetu.

 

Ostatak sobice je takođe uređen po poslednjoj modi, a ono što smo mogli na fotografiji da vidimo jeste činjenica da je sve u prirodnim bojama drveta i pastelnim krem tonovima. 

 

Bonus video:

Ognjen izveo Minu i Peruna iz porodilišta 

 

 

makonda-tracker