inspiracija

Ovakvu košulju još niste videli: Leticija od Španije je pronašla fenomenalan model za svaki dan

0

Neobična košulja koju je španska kraljica nosila pre nekoliko dana odlično izgleda uz uže pantalone, a izdvaja se efektnim prorezima.

Kraljica Leticija od Španije u neobičnoj košulji za svaki dan
Kraljica Leticija od Španije u neobičnoj košulji za svaki danfoto: EPA-EFE/PEDRO PUENTE HOYOS

Kraljica Leticija od Španije pre nekoliko dana je otvorila jednu manifestaciju u srednjoj školi u Kastro Urdijalesu, gde je posetila školske radionice i popričala sa učenicima i nastavnim osobljem.


Za ovu priliku supruga španskog kralja Felipea VI odabrala je udobnu modnu kombinaciju, sastavljenu od košulje, pantalona ravnog kroja i sandala sa debelom blok-štiklom, a gornji deo njen odeće je komad kakav se retko viđa.


Prorezi su ultrapopularni već nekoliko sezona, a španska kraljica im takođe nije odolela, pa često nosi haljine i topove s decentnim izrezima.

Ovog puta odabrala je košulju s vertikalnim prorezima ispod kragne, a u pitanju je model nastao u saradnju španskog brenda Mango s Viktorijom Bekam.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/PEDRO PUENTE HOYOS

Jednostavna kropovana košulja ravnog kroja je svetloplave boje i ukrašena tankim vertikalnim prugama, a njena cena iznosi 140 dolara.

 

Izrađena je u potpunosti od pamuka i vro zgodna za kombinovanje s dubokim pantalonama užih nogavica, a definitivno je u pitanju komad kakav nismo navikli da viđamo na kraljicama i princezama.

 

Kraljica Leticija u nesvakidašnjoj košulji s prorezima
Kraljica Leticija u nesvakidašnjoj košulji s prorezimafoto: EPA-EFE/PEDRO PUENTE HOYOS

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker