čista inspiracija

Sužavaju figuru i uvek ostavljaju utisak: Urbane pantalone Sindi Kraford koje možete nositi bez obzira na godine i stas

0

Ovaj model pantalona je uvek aktuelan, iako je posebno papularan u prelaznim sezonama, a poznat je po tome što figuru vizuelno čini užom i izduženijom.

Sindi Kraford i Rendi Gerber na večeri u Kaliforniji
Sindi Kraford i Rendi Gerber na večeri u Kalifornijifoto: NewsYourCelebs / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Supermodel Sindi Kraford jedna je od poznatih žena koje svakodnevno proganjaju paparaci, a posao im olakšava to što ona vodi manje-više jednostavan život.


Manekenka je godinama u braku s biznismenom Rendijem Gerberom, s kojim stanuje u Kaliforniji, a pored toga što je fotografi prate dok obavlja svakodnevne obaveze u Los Anđelesu, ona sa suprugom često izlazi na večeru u iste lokale.


Tako je par pre nekoliko večeri viđen ispred restorana "Giorgio Baldi", a Sindi je ponovo nosila izdanje koje je preplavilo modne portale već narednih sati.

Manekenka je izgledala zanosno jednostavnoj, ali vrlo elegantnoj kombinaciji. Uz belu bluzu s karnerima i čipkom, ona je ponela satenske pantalone ravnih nogavica, model teget boje koji ostavlja utisak kako zbog svog odsjaja, tako i zbog kroja koji ističe Sindinu figuru.

 

Pogledajte kako je izgledala.

1 / 5 Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao i sve kargo pantalone, ukrašene su veliki džepovima na preklop, a imaju i širok pojas koji naglašava struk.

 

Ovaj model izdužuje figuru, a noge izgledaju uže i duže, pa su kargo pantalone popularne svake sezone, iako su najomiljenije tokom proleća i jeseni, u prelazno vreme.

 

Elegantne kargo pantalone Sindi Kraford
Elegantne kargo pantalone Sindi Krafordfoto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pružaju i pomalo urbanu crtu svakom autfitu, a manekenka ih je kombinovala sa sandalama s visokim štiklama i retro dizajna, sa ukrštenim tankim trakama.

 

BONUS VIDEO

Srpska manekenka u najbogatijoj filmskoj industriji

 

makonda-tracker