jednostavno neodoljive!

Kombinovala ih je maestralno! Ove farmerke Jovane Pajić dizajneri uporno odbacuju, ali devojke ih se ne odriču

0

Toliko je model koji je popularna pevačica ponela omiljen među ženama da su i kreatori digli ruke od pokušaja da ih oteraju u istoriju i biće među vodećim trendovima tokom jeseni i zime 2024!

Jovana Pajić vratila se ovog leta na scenu u velikom stilu
Jovana Pajić vratila se ovog leta na scenu u velikom stilufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Iz sezone u sezonu modni stručnjaci, stilisti i zaljubljenici u modu ponavljaju isto – nastupa era širokih modela i skinny farmerkama je odzvonilo.

 

Uzalud, jer ženama ne pada na pamet da pošalju ovaj model u istoriju!


Jedna od njih je i popularna pevačica Jovana Pajić, koja je ovog leta zabeležila jedan od najvećih letnjih hitova, pesmu "Ludilo moje", a nedavno je pokazala svoj način da kombinuje vanvremenske teksas pantalone.

Jovana je na Instagramu podelila fotogafije za koje je pozirala u svetlim skinny farmerkama, varijanti s podvrnutim nogavicama i dubljim strukom. Ponela ih je u spoju s običnom majicom benda Guns'n'Roses i crvenim salonkama špicastog vrha, a efekat je fantastičan!

 


Modni znalci posustaju pred skinny farmerkama


Nakon što su godinama pokušavali da ih oteraju u modnu prošlost jer je reč o modelu koji lako može da istakne svaki višak na nogama, zadnjici i kukovima, i dizajneri su poklekli i vraćaju ove godine skinny džins.


Na revijama na kojima su tokom Nedelje mode u Parizu prikazane kolekcije za jesen i zimu 2024. imali smo priliku da vidimo više varijanti potpuno pripijenih farmerki, pa su ih prikazali Balenciaga, Miu Miu i još nekoliko modnih kuća.

 

Skinny farmerke brenda Balenciaga u kolekciji za jesen i zimu 2024.
Skinny farmerke brenda Balenciaga u kolekciji za jesen i zimu 2024.foto: Courtesy of BALENCIAGA / ShowBit / Profimedia

Kako za Vogue ističe Pejdž Adams-Geler, kreativna direktorka lifestyle brenda PAIGE, u slučaju skinny farmerki je najvažnije da budemo zadovoljni time kako izgleda zadnjica. Pri tome, naglašava, treba obratiti pažnju na zadnje džepove.


Moraju da budu odgovarajuće veličine i uglova da bi zadnjica izgledala dobro – kaže ona i dodaje da je važno pripaziti kako gornji deo izgleda dok sedimo. – Struk treba da ostane na istom mestu kao kad stojite.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker