modna bajka

Kako su 2 najmoćnije Srpkinje na svetu pokorile London: Jedna važi za najveću trendseterku, druga oblači Kejt Midlton

0

One Srbiju u svetu promovišu na najlepši mogući način.

Tamara je oduševila sve prisutne na Roksandinoj reviji
Tamara je oduševila sve prisutne na Roksandinoj revijifoto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svetu mode i šire Tamara Kalinić i Roksanda Ilinčić predstavljaju dve od najuticajnijih Srpkinja koje su stekle globalnu prepoznatljivost.

 

Tamara kao vodeća influenserka i ikona stila, a Roksanda kao vrsna modna dizajnerka sa međunarodnim priznanjem, svojim radom oblikuju savremene trendove i postavljaju visoke standarde u industriji.

 

Svojim prisustvom na globalnoj modnoj sceni ne samo da osvajaju sve pohvale, već i inspirišu mnoge širom sveta, a nedavno su postale centar pažnje kada se Tamara pojavila u maestralnom dizajnu svoje sunarodnice.

 

Na ekskluzivnoj reviji Roksande Ilinčić Tamara Kalinić očarala je prisutne u prelepoj crnoj haljini sa dramatičnim bordo crvenim detaljima, koja je savršeno oslikavala sofisticiranost i kreativnost dizajnerke.

 

Haljina je bila u savršenom skladu sa skupocenom Hermes tašnom i naočarima za sunce u istoj bordo nijansi, dopunjena crnim salonkama koje su dodatno naglasile eleganciju njenog izdanja.

 

Svaki detalj njenog izgleda bio je pažljivo usklađen kako bi se postigao besprekorno skladan i modno upečatljiv utisak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara je još jednom pokazala zašto je jedna od najcenjenijih figura u svetu mode, dok je Roksanda Ilinčić potvrdila svoje mesto među vodećim svetskim dizajnerima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker