vanvremenska elegancija

Hale Beri (58) u mini haljini prkosi godinama & pokazuje koliko moćno žena može izgledati na pragu šezdesete!

0

Njene modne kombinacije uvek su izvanredne i inspirativne, a u ovoj izgleda upola mlađe u odnosu na svoje godine.

foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia
foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Hale Beri oduvek je bila simbol seksepila i ženstvenosti, a s godinama njen šarm i lepota čini se da dodatno dobijaju na snazi.

 

Mnogi bi se složili sa konstatacijom da glumica u 59. godini života izgleda bolje nego ikada, što sa ponosom i pokazuje svojim čestim pojavljivanjima u javnosti.

 

Trenutno u sklopu promocije svog najnovijeg filma "Never Let Go", ova holivudska ikona osvaja ulice Njujorka svojim besprekornim stilom i prisustvom.

 

Danas je čuvena žena-mačka ulicama "Velike jabuke" prošetala u mini kreaciji prljavo bele boje, koja je na prefinjen način osvajala poglede prolaznika.

 

Haljina koju krasi diskretni pad preko jednog ramena i delikatni nabori na struku, savršeno je naglasila njen sofisticirani izgled i vitku liniju, balansirajući između mladalačkog duha i vanvremenske elegancije.

 

Ovaj look glumica je upotpunila ultrašik salonkama u najtraženijoj nijansi ove jesenje sezone – bordo. Sve popularnije naočare za sunce u takozvanom aviator obliku dale su njenom stajlingu završni pečat.

 

Prelepa mini haljina Hale Beri stoji svakoj dami
Prelepa mini haljina Hale Beri stoji svakoj damifoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Halina talasasta bob frizura još je jedan dokaz da slavna Amerikanka ide u korak sa trendovima, te sa razlogom važi za jednu os najvećih modnih inspiracija ženama širom sveta.

 

Haljina koju je glumica ponela skupocena je kao i gotovo svaki komad koji holivudska diva poseduje u svom garderoberu, ali gotovo identičan model možete pronaći već za 3,500 dinara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker