stvorena za nju

U boji strasti, vatrena & nestvarna: Sofija Vergara je dobila haljinu inspirisanu njenim seksepilom i lepše nije moglo

0

Kolumbijska glumica poznata je po elegantnim kreacijama koje naglašavaju figuru u obliku peščanog sata, a na jučerašnjoj dodeli Emi nagrada pojavila u možda i najlepšoj do sad!

Sofija Vergara na 76. dodeli Emi nagrada u Kaliforniji
Sofija Vergara na 76. dodeli Emi nagrada u Kalifornijifoto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć po 76. put održana svečana ceremonija dodele Emi nagrada, na kojoj su uručena prestižna priznanja umetnicima koji stoje iza najuspešnijih serija godine.


Crveni tepih je, kao i obično, bio zanimljiv koliko i dešavanja na pozornici, a obeležilo ga je nekoliko poznatih dama, na čelu sa Dženifer Aniston u spektakularnoj haljini.


Među onima za koje se piše da su bile najbolje odevene na ovogodišnjoj dodeli Emija bila je i glumica Sofija Vergara, koja je bila nominovana za ulogu u seriji "Grizelda", biografskoj priči o ozloglašenoj mafijašici Grizeldi Blanko.

Kolumbijska zvezda stigla je na svečanost u kreaciji koju je specijalno za nju kreirala modna kuća Dolce & Gabbana, a reč je o toaleti za koju InStyle piše da je u stilu zavodnice Džesike Rebit iz čuvenog filma "Ko je smestio zeki Rodžeru?".

1 / 5 Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina crvene boje ima dubok dekolte na pripijenom korsetu s efektnim korpama za grudi, a od kukova pada šireći se do poda. Na taj način Sofija Vergara je istakla svoju prepoznatljivu figuru u obliku peščanog sata, a sve izgleda još lepše zbog rada na korsetu koji dodatno sužava struk.

 

Sofija Vergara je na 76. dodeli Emi nagrada nosila haljinu koju je brend Dolce & Gabbana dizajnirao specijalno za nju.
Sofija Vergara je na 76. dodeli Emi nagrada nosila haljinu koju je brend Dolce & Gabbana dizajnirao specijalno za nju.foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Glumica je upotpuna svoje modno izdanje za dodelu Emija visećim minđušama brenda Cartier, nakitom čija cena iznosi čak 78.500 dolara i sadrži po 19 dijamanata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Gala modna revija u Frankfurtu

 

makonda-tracker