nikad ne razočara

"Zaljubljenost joj dobro stoji!" Barbi izdanje Meril Strip na dodeli Emija kakvo svaku ženu pretvara u damu za sekund

0

Živa legenda Holivuda Meril Strip juče je prisustvovala 76. dodeli Emija, kao i njen novi dečko, a crvenim tepihom je prošetala u izdanju koje je pobralo mnogo komplimenata i simpatija.

Meril Strip na 76. dodeli Emi nagrada
Meril Strip na 76. dodeli Emi nagradafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

U nedelju je u Los Anđelesu održana svečana dodela Emi nagrada, jedna od najprestižnijih manifestacija na svetu i svakako najvažnija kada je u pitanju televizijsko stvaralaštvo.


Na 76. dodeli Emija videli smo mnogo iznenađenja, između ostalog i jednu zvezdu u kostimu banane, a među najbolje odevenima bile su Selena Gomez, Sofija Vergara, Dženifer Aniston...


Jedna od dama koje su se izdvojile stilom na crvenom tepihu ponovo je bila i živa legenda Holivuda Meril Strip, koja je nominovana za sporednu ulogu u komediji, za svoj rad u seriji "Samo ubistva u zgradi" ("Only Murders in the Building").

Ovo ostvarnje važno je za glumicu, koja je osvojila tri Oskara i nominovana je za njega čak 21 put, iz više razloga, između ostalog i zato što ju je spojilo s njenim novim dečkom Martinom Šortom, koji je, takođe, prisustvovao dodeli Emija.

 

U galeriji pogledajte kakvim stajlingom je gospođa Strip sve podsetila zašto važi za prvu damu Holivuda.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Barbi stil Meril Strip


Filmska diva prošetala je crvenim tepihom u vrlo otmenom i klasičnom ženskom odelu, kakvo je fantastičan izbor za bilo koju ženu u svečanim prilikama, bez obzira na godine i figuru.

 

Meril Strip na 76. dodeli Emi nagrada nosila je pink odelo i bluzu.
Meril Strip na 76. dodeli Emi nagrada nosila je pink odelo i bluzu.foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Meril je ponela predimenzionirani sako i duboke pantalone širokih nogavica, i to model svetloroze boje, gotovo puderaste nijanse, a svoje izdanje je upotpunila bluzom s pussy mašnom.


Slavna glumica svemu je dodala nešto svetliju tašnu, hobo model idealan za svečanosti, a kosu je podigla u nizak rep, čime je istakla svedenu šmink u pink tonovima i decentne alke.


"Zaljubljenost joj dobro stoji", "Barbika kakva nismo znali da nam je potrebna", "Meril, žena koja ne greši nikad i nigde", "E, to se zove dama"... neki su od komentara na mrežama nakon šetnje Meril Strip crvenim tepihom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stilu mladih

 

makonda-tracker