Vanvremenski autfit s kojim sigurno nema greške: Stajling Dubravke Đedović Handanović je oda jednostavnosti i klasici

0

Crno je dobar izbor za sve prilike, a jedno je sigurno - s dugom, elegantnom haljinom nikad nema greške

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska prestonica bila je sinoć važno mesto na kom su se okupile brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, filma, politike, a svojim autfitima brojne lepotice pobrale su simpatije okupljenih.

Domaća javnost analizala je stajlinge, odnose među poznatima, a imali smo priliku da vidimo i kako izgledaju deca poznatih.

Crvenim tepihom prošetao je Dragan Bjelogrlić sa decom, tu je bila i Milena Vasić sa ćerkom i suprugom, ali se čini da je pažnju ljubiteljki mode privukla i ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović koja je na otvaranje Plave sale Sava centra stigla u pratnji svog supruga Damira Handanovića.

Ona je već poznata po odličnim stajlinzima koji su često inspiracija ženama, jer su jednostavni, lako se kopiraju, a u njima žene izgledaju sjajno. Upravo zbog toga mnoge dame isčekuju svaki njen novi autfit kako bi dobile ideje za neke od svojih narednih stajlinga.

Ovog puta ministarka je odabrala dugu crnu haljinu bez rukava koja je u naborima padala do poda i koja je jednom rečju bila oda jednostavnosti koja je savršeno uklopljena sa klasikom.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Celu kombinaciju Dubravka je upotpunila sandalama sa srebrnim širokim kaiševima i jednostavim ručnim satom koji je dao dozu eleganicije i prefinjenosti.

Kao i uvek njen suprug joj je bio velika podrška, a njihova ljubavna priča dugo je bila interesantna srpskoj javnosti.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Ko su najmlađi poslanici u skupštini Republike Srbije?

makonda-tracker