odličan izbor

Midi-suknja & crne čizme: Dubravka Đedović Handanović u elegantnom stajlingu bez kog nema TRENDI POSLOVNOG stila

0

Ministarka Dubravka Đedović Handanović uvek je stilizovana jednostavno, efektno i s dobrim ukusom.

Dubravka Đedović Handanović
Dubravka Đedović Handanovićfoto: M.A./ATAImages

Beogradski sajam bio je domaćin na otvaranje 18. Međunarodnog sajma energetike i 19. Međunarodnog sajma zaštite životne sredine EcoFair.

 

Sajmove je otvorila ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, istakavši da je veoma značajno što se energetika i zaštita životne sredine predstavljaju zajedno na Beogradskom sajmu, posebno u godini koja je bila izazovna po pitanja energenata i snabdevanja na tržištu.

 

Lepa ministarka za ovu priliku birala je jedan klasičan poslovni autift, koji je odličan primer za kombinaciju jednostavnih odevnih komada u trendi stajling koji se može nositi svake sezone i u hladnijim danima.

Ministarka Đedović Handanović ponela je crnu bluzu neobičnih rukava, koji su široki do predela lakta, a onda postaju sasvim uski.

 

Uz nju je uklopila suknju midi-dužine, lepršav komad drap boje, a od aksesoara je tu i crni kaiš. Dubravka Đedović Handanović odlučila se za večan komad po pitanju obuće, a to su crne čizme.

 

1 / 6 Foto: M.A./ATAImages

 

Uz decentan nakit, puštenu kosu i laganu šminku, ministarka je po ko zna koji put pokazala zbog čega je jedna od najlepših, ali i najbolje obučenih srpskih političarki.

 

Dubravka Đedović Handanović
Dubravka Đedović Handanovićfoto: M.A./ATAImages

 

Bonus video

OTVOREN DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM VINSKA VIZIJA OTVORENOG BALKANA Dobrijević za Kurir TV: Svim ljubiteljima vina OVO ĆE BITI RAJ

 

makonda-tracker