da li ste znali?

Čim čujete njegov NADIMAK znaćete o kome je reč: Znate li koji poznati pevač je svekar Dubravke Đedović?

0

Retki su ljudi u Srbiji koji bar jednom u životu nisu čuli pesme čuvenog Paška

DAMIR I DUBRAVKA UŽIVAJU U LJUBAVI DUŽE OD GODINU DANA
DAMIR I DUBRAVKA UŽIVAJU U LJUBAVI DUŽE OD GODINU DANA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ministarka rudarstva i energetike u vladi Republike Srbije, Dubravka Đedović i njen suprug Damir Handanović često se nađu u centru pažnje medija. 

 

Osim zbog posla kojim se bavi Dubravka pažnju privlači i svojim beskprekornim stilom odevanja. Ipak, ono što više sve intrigira jeste njen ljubavni život.

 

Dubravka i njen supruga Damir Handanović su na ludi kamen stali prošle godine i od tada ne jenjava interesovanje za njihovu ljubav. Dubravki je ovo drugi brak, prvi put je bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

 

Ta ljubav se ugasila, a novu je ministarka pronašla pored sina našeg poznatog pevača, Paške Handanovića. On je naš poznati pevač narodne muzike i teško da postoji neko ko bar nekada nije čuo neki od hitova koje je on otpevao. 

 

Damir i Dubravka su se upoznali mnogo pre nego što je Dubravka stupila na funkciju ministarstva rudarstva i energetike, a njihova veza nema veze sa političkim krugovima, iako se oboje bave politikom.

 

DAMIROV OTAC JE POZNATI PEVAČ, A SUPRUGA MINISTARKA
DAMIROV OTAC JE POZNATI PEVAČ, A SUPRUGA MINISTARKA foto: Nenad Kostić

 

Damir je domaćoj javnosti poznat kao kompozitor, aranžer i producent narodne muzike, ali i političar vladajuće partije. 

 

Dubravka je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi menadžmenta u Los Anđelesu.

 

Bonus video:

Minstarka o napretku Srbije

 

makonda-tracker