FENOMENALNO!

Za bodrenje Jana Oblaka — tihi luksuz & stil bez mane! Olga Danilović ima stajling za kojim će uzdahnuti i influenserke

0

Olga Danilović je pravi primer sportistkinje s istančanim modnim ukusom, a svaki detalj njenog stajlinga je za pohvalu

foto: Instagram /danilovićolga
foto: Instagram /danilovićolga

Pre nekoliko dana bila je veoma aktuelna priča o tome kako je ćerka Predraga Saše Danilovića "zauzela" njegovo mesto na tribinama tokom oproštaja košarkaša Gorana Dragića, te su se pojavile prozivke na društvenim mrežama da devojka nije znala ko je on.

 

Ispostavilo se, naravno, da se Sonja oglasila i otkrila da je je ona njegova ćerka.

 

Staria Sašina ćerka Olga dobro nam je poznata kao uspešna teniserka, a osim što je ostvarila sjajne rezultate u profesionalnom smislu, ona je srećna i u ljubavi s golmanom Janom Oblakom.

 

Mlada teniserka poznata je po svom jednostavnom i efektnom stilu odevanja, a mnogim damama služi kao velika inspiracija. Na svom Instagram nalogu neretko objavljuje fotografije svojih modnih kombinacija i putovanja, a njen stil odiše tihim luksuzom, a primetno je i da voli modnu maksimu manje je više.

 

Stil Olge Danilović za fudbalsku utakmicu

 

Olga je demonstrirala i kako to izgleda kada prati meč svog dragog! Ona se uslikala na Atletikovom stadionu, što je klub za koji Oblak brani, a ponela je fantastičnu modnu kombinaciju, idealnu za prilike kad vam treba utisak ležerne elegancije.

 

Olga je ponela Sandro krop-top sa asimetričnim bretelama od tvida, koji je ukombinovala s ultratrendi belim pantalonama sa širokim nogavicama i nezaobilaznom crnom birkinkom, torba koja je must have dama od stila i omiljeni aksesoar onima koji mogu da je priušte.

 

Dužnosti — napisala je Olga.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Olga Danilović uživa u ljubavi sa Janom Oblakom

 

makonda-tracker