trendi i šik

Letnje izdanje Ane Ivanović vredno pažnje – mini haljina u kombinaciji sa papučama vrednim čak 910 dolara oduzima dah

0

Lepa Srpkinja jedna je od najlepše odevenih na ovim prostorima.

Ana Ivanović uživa na letovanju
Ana Ivanović uživa na letovanjufoto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović (36) ne prestaje da oduševljava fanove fotografijama sa letovanja na kom se trenutno nalazi.

 

Lepa Srpkinja uživa u zasluženom odmoru na morskoj obali, a njeni letnji autfiti prava su oda ženstvenosti i modna inspiracija.

 

Ovoga puta lepša polovina nemačke fudbalske legende Bastijana Švajnštajgera raspametila je sve svoje pratioce fotografijom u prelepoj haljini.

 

Osim što uživa u danima provedenim na plaži, Ana uživa i u istraživanju novih gradova i uličica širom zemaljske kugle.

 

Fotka na kojoj nasmejano korača popločanim sokakom misterioznog grada oduševila je sve njene fanove, a haljina koju je tom prilikom ovo izdanje Ivanovićeve učinila je posebnim.

 

Ana je odabrala pravu letnju mini haljinu u nežnoj nijansi žute, koja odražava mirnoću i osvežava svaki izgled.

 

Haljina, sa elegantnim bretelema, nije samo lepa već i izuzetno lagana, što je čini savršenim izborom za tople letnje dane. Ovaj model nudi ne samo vizuelni uticaj, već i udobnost koja je ključna za savršen letnji outfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Da bi upotpunila svoj izgled, Ana je izabrala fensi bele naočare za sunce koje su idealan dodatak za svaki letnji stil. Naočare, sa savremenim dizajnom i sofisticiranim detaljima, dodaju dašak glamura i zaštite od sunca, što ih čini neizostavnim modnim aksesoarom.

 

Torba koju je Ana odabrala, takođe, doprinosi celokupnom šarmu njenog izdanja. Elegantna i praktična, savršeno se uklapa u letnji outfit i donosi dodatnu dozu stila i funkcionalnosti.

 

Pravi vrhunac ovog modnog izdanja čine trendi papuče u braon boji iz luksuznog modnog brenda Hermes. Ove papuče, sa svojim unikatnim dizajnom i visokim kvalitetom izrade, unose sofisticiranost u jednostavan letnji izgled. Udobnost koju pružaju, uz njihov modni uticaj, čini ih savršenim izborom za doterivanje svakog letnjeg stajlinga.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker