dnevnik mode

Jesenji stajling iz snova: 5 ultimativnih modnih trendova koji će učiniti da se osećate šik & posebno u svim prilikama

0

Zablistajte ove jeseni!

5 najvećih modnih trendova za predstojeću jesen
5 najvećih modnih trendova za predstojeću jesenfoto: tamara/instagram

Jesen donosi svežinu i uzbuđenje u svet mode, a ove sezone nas očekuju neki od najzanimljivijih trendova koji će osvežiti vašu garderobu i doneti novu dozu stila.

 

Gotovo svi ljubitelji mode najviše se raduju ovom godišnjem dobu, koje nudi bezbroj opcija kada je kreativnost u oblačenju u pitanju.

 

Predstavljamo pet ključnih trendova o kojima morate znati kako biste se pripremili na vreme i zablistali u svakoj prilici.

 

1. Bordo boja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ove jeseni bordo boja dominira kao apsolutni hit. Ova bogata, smirena nijansa unosi toplinu i sofisticiranost u svaki izgled. Bilo da se odlučite za elegantni bordo kaput, svečanu haljinu ili svakodnevni pulover, ovaj trend će vam pružiti instant glamur i upečatljivost. Bordo je savršena boja za stvaranje sofisticiranih kombinacija koje ostavljaju snažan utisak.

 

 

2. Čizmice ispod kolena

 

Ove čizmice, koje sežu ispod kolena, donose savremeni twist na klasičan stil obuće. Sa visokim potpeticama i izuzetnim dizajnom, one su idealne za naglašavanje nogu i dodavanje dramatičnog efekta svakom outfitu. Kombinujte ih s kratkim suknjama ili uskim farmerkama za sofisticiran i pomalo provokativan izgled koji će vas sigurno istaknuti.

 

 

3. Monohromatski + sivo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Sivi tonovi su ove sezone u trendu kao simbol elegancije i jednostavnosti. Monohromatski sivi autfiti, od svijetlih do tamnih nijansi, nude savršenu ravnotežu između profesionalnog i casual stila. Od sivo-žutih odela do udobnih sivo-svilenih pulovera, ovaj trend je idealan za stvaranje skladnih i stilskih kombinacija koje su i praktične i moderne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Kes (@nikkkkes)

 

4. Leopard Print

 

Leopard print vraća se u punom sjaju, dodajući dašak divlje sofisticiranosti svakom outfitu. Bilo da birate leopard print kaput, suknju ili čak obuću, ovaj trend donosi dinamiku i karakter u vašu jesenju garderobu. Ovaj uzorak se lako može kombinovati sa jednostavnim komadima kako bi se postigao balans između hrabrog i suptilnog stila.

 

 

5. Zeleni detalji

 

Zelena boja, naročito nijansa žalfije, postaje ključni detalj ove jeseni. Ova umirujuća i sofisticirana nijansa dodaje suptilan, ali primetan akcenat vašim autfitima. Od elegantnih detalja na kaputima i torbama do jednostavnih dodataka poput marama i rukavica, žalfija će uneti dašak svežine i prirodnog šarma u svaki izgled.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker