tako se

Senzualne, moćne, kraljice među štiklama: Amal Kluni ima sandale koje su se nosile decenijama i nikad ne izlaze iz mode

0

Jedan od najlepših parova na svetu, Džordž i Amal Kluni nedavno su uslikani u večernjem izlasku, a osim emocija koja su prštale na sve strane, ljubiteljke mode nisu mogle a da ne primete na lepoj advokatici jedan komad koji nikada ne izlazi iz mode

AMAL KLUNI IMA NAJLEPŠE SANDALE KOJE SE NOSE DECENIJAMA
AMAL KLUNI IMA NAJLEPŠE SANDALE KOJE SE NOSE DECENIJAMAfoto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Sandale na visoku potpeticu za mnoge žene su nešto što se podrazumeva kada su specijalne prilike u pitanju. Amal Kluni, koja je godinama u skladnom braku sa glumcem Džordžom Klunijem, takođe obožava ovaj trend i svaku priliku koristi da svoju ženstvenost podigne na viši nivo.

 

Na večeri koja je upriličena u luksuznom rizortu Villa D’Este na jezeru Komo u Italiji Amal i Džordž su bili savršeno stilizovani. I dok je za ovu priliku poneo klasično sivo odelo i crnu majicu, Amal je blistala u prelepoj crnoj haljini koja je savršeno istakla njeno kao izvajano telo.

Ipak, nije to ono o čemu su pisali ne samo strani već i domaći mediji. Ovog puta ljubiteljke mode su zapazile prelepe zlatne sandale brenda Aquazzura, čija cena se u internet šopovima kreće oko 700 eura.

 

AMAL KLUNI IMA SANDALE KOJE SE NOSE DECENIJAMA
AMAL KLUNI IMA SANDALE KOJE SE NOSE DECENIJAMA foto: Pedro and Elena / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovog puta Amal je odabrala model All I Want s tankom potpeticom od 10,5 centimetara i tankim kaiševima, koje su apsolutni hit već decenijama unazad.

 

Ovakve sandale izdužuju žensku nogu, daju dozu prefinjenosti i žene ih nose najčešće leti zbog toga što ističu preplanuli ten.

 

SANDALE AMAL KLUNI KOJE SE NOSE DECENIJAMA
SANDALE AMAL KLUNI KOJE SE NOSE DECENIJAMA foto: https://www.mytheresa.com/printskrin

Ipak, zbog veoma tanke i visoke štikle ove sandale nose samo one žene koje su veoma samouverene i koje su navikle da smelim koracima prikažu svoje telo u najboljem svetlu.

 

Bonus video:

Suzana Perić o stilu predsednika Srbije 

 

makonda-tracker