"vintage sveti gral"

Stara 20 godina, vrhunac ženstvenosti i – remek-delo: Amal Kluni na romantičnoj večeri u nestvarnoj cvetnoj haljini

1

Čuvena pravnica je očigledno u svojoj floralnoj vintage fazi! Nakon što je nedavno nosila Versace haljinu iz 2004, sada je ponela sličan Dior model iz iste sezone i fotografije govore više od reči.

Amal Kluni uvek ima neku modnu poslasticu u svojim izdanjima.
Amal Kluni uvek ima neku modnu poslasticu u svojim izdanjima.foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Amal Kluni, poznata advokatica i supruga glumca Džordža Klunija, godinama važi za jednu od najbolje odevenih dama među slavnima, a ona oduševljava svojim modnim izborima i u Njujorku, tokom svojih radnih dana u Ujedinjenim nacijama, i u trenucima opuštanja.


Ipak, najviše se priča o njenom stilu na crvenom tepihu i kada paparaci uspeju da je uhvate na odmoru jer Amal Kluni neguje vrlo ženstven stil i obožava vintage kreacije i raritete koje mogu da priušte samo oni s dubljim džepom.


Nakon što je nedavno na ručku sa suprugom viđena u neverovatnoj cvetnoj haljini brenda Versace iz kolekcije za proleće 2004, Amal je sada pri izlasku s romantične večere udvoje kraj jezera Komo primećena u jednoj toaleti iz iste godine.

 

Amal Kluni u Dior haljini iz 2004. godine
Amal Kluni u Dior haljini iz 2004. godinefoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U pitanju je model modne kuće Dior iz proleća 2004, odnosno iz dana kada je na čelu ovog brenda bio legendarni Džon Galijano, a reč je o još jednoj haljini sa floralnim motivima.

 


Komad koji modni portali nazivaju "vintage svetim gralom" je bele boje, ukrašen ružičastim i zelenim detaljima u vidu tufnica, ruža i drugih cvetova, a ima dubok šlic u prednjem delu.

 

S V-izrezom i tankim bretelama, ova haljina odiše duhom leta i bezbrižnošću, pa ne čudi što je baš ona izbor Amal Kluni za večeru tokom odmora.

 

Amal Kluni u Dior haljini koju je Džon Galijano dizajnirao za proleće 2004. godine
Amal Kluni u Dior haljini koju je Džon Galijano dizajnirao za proleće 2004. godinefoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Advokatica je upotpunila svoj stil clutch torbicom i roze visećim minđušama, a kosu je pustla da pada u talasima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dior napravio haljinu po skici devojčice stradale u Ribnikaru

 

makonda-tracker