praktične i večno u modi

Struk deluje uže, a noge duže: Nove farmerke Kejti Holms mogu da se nose i na +30° i u jesenjoj sezoni

0

Kako napraviti optičku iluziju udobnim, pouzdanim i klasičnim modelom tekas pantalona? Samo obratite pažnju na kroj, lekcija je glumice Kejti Holms!

Kejti Holms je street style kraljica proteklih godina, a džins je njeno tajno oružje.
Kejti Holms je street style kraljica proteklih godina, a džins je njeno tajno oružje.foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holivudska glumica Kejti Holms važi za kraljicu ulične mode u Njujorku i paparaci ne mogu da se zasite zvezde i njenih modnih kombinacija.


Zvezda "Dosonovog sveta" dovela je do savršenstva svoj stil za svaki dan, pa izgleda sjajno bez obzira na to da li je vidimo kad ide na ručak, u šetnju sa ćerkom Suri, kupovinu, poslovni sastanak... u svakoj prilici je beskompromisno trendi!


Njene praktične stajlinge neretko prati džins, a pre nekoliko dana Kejti je viđena u vanvremenskom modelu farmerki koje je kombinovala s jednostavnom tamnom majicom kratkih rukava.

 


Farmerke bez roka trajanja


Kejti Holms odabrala je teksas pantalone visokog struka i nogavica koje se postepeno šire u oblik zvona, i to varijantu od tamnog teksasa, što je odličan način da se figura vizuelno izduži i suzi.


Poseban trik ovog modela farmerki su vertikalne linije koje se pružaju niz nogavice i dodatno doprinose ovoj optičkoj iluziji.

 


Zvoncare su već nekoliko sezona popularne među trendseterkama, pa izuzetak nije ni aktuelno leto, a očekuje se da će zvonaste farmerke biti it model predstojeće jeseni.


One mogu da se kombinuju na razne načine i izgledaju veoma šik s visokim štiklama, ali ostavljaju utisak elegancije i u spoju s baletankama, espadrilama, ravnim sandalama i papučama...

 

U galeriji pogledajte i druge modele zvoncara koje smo viđali na slavnim damama u poslednje vreme.

1 / 6 Foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker