business chic

Ako možete da kupite samo jedan par farmerki, neka budu ovakve: Kraljica Ranija nosi neobičan model koji oduzima dah

0

Uz klasičnu belu košulju izgledaju spektakularno, a jednako šik bi ove farmerke bile uz najobičniju jednobojnu majicu ili, tokom zime, u spoju s rolkom.

Kraljica Ranija od Jordana spada u najbolje odevene žene na svetu
Kraljica Ranija od Jordana spada u najbolje odevene žene na svetufoto: Royal Hashemite Court/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana pre nekoliko dana je postala baka, nakon što je njen sin princ Husein sa suprugom princezom Radžvom dobio prvo dete, ćerku kojoj je par dao ime Iman.


Nakon porodičnog slavlja povodom rođenja male princeze i emotivnog prvog susreta jordanskog kralja i kraljice s unukom, Ranija nastavlja sa svojim uobičajenim kraljevskim obavezama. I, naravno, izgleda vrlo šik!


Pre nekoliko dana, kraljica se u Amanu sastala s mladim preduzetnicima kako bi se informisala o njihovim inovativnim poslovnim idejama, a za ovu priliku odabrala je modno izdanje koje spaja poslovni stil i nonšalanciju.

1 / 5 Foto: Royal Hashemite Court/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ranija od Jordana ponela je, naime, klasičnu belu košulju, jednostavan model kratkih rukava koji potpisuje francuska modna kuća Dior, u kombinaciji sa – džinsom. Izbor lepe kraljice bile su farmerke brenda CLOSED, model nazvan Margo-X koji košta čak 390 evra i ima visok struk i široke nogavice.

 


Zahvaljujući ovakvom kroju, jordanska kraljica je postigla veoma elegantan izgled uprkos tome što je ponela teksas pantalone, a trik je nogavicama koje se dramatično šire već od kukova i sem toga imaju vrlo sveden dizajn, čime deluju vrlo otmeno.

 

Kraljica Ranija od Jordana u farmerkama širokih nogavica (CLOSED) i beloj košulji (Dior)
Kraljica Ranija od Jordana u farmerkama širokih nogavica (CLOSED) i beloj košulji (Dior)foto: Royal Hashemite Court/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedini detalju su nitne na tankom pojasu od džinsa i dijagonalni džepići ispod ojačanog dela farmerki koji prekriva stomak.


Ranija od Jordana kombinovala je ovo trendi izdanje s BB salonkama mondne kuće Manolo Blahnik, Loewe tašnicom i dijamantskim nakitom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trik sa starim farmerkama

 

makonda-tracker