minimalizam

Ovaj spoj boja ne viđamo često, a OSTAVLJA UTISAK: Stajling Nine Seničar u Milanu je lekcija o oblačenju s ukusom

0

Proslavljena srpska lepotica je na Nedelji mode nosila minimalističku odevnu kombinaciju koja emituje "tihi luksuz", trend koji je obeležio 2023.

NIna Seničar često je gošća crvenih tepiha
NIna Seničar često je gošća crvenih tepihafoto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Danas se završava Nedelja mode u Milanu, na kojoj su brojni dizajneri predstavili svoje najnovije kolekcije, a na revijama smo videli veliki broj slavnih, između ostalih i Salmu Hajek u sjajnom Gucci autfitu.


Među njima se našla i naša Nina Seničar, poznata glumica, voditeljka i model, koja je pre više od decenije živela i studirala u ovom gradu na severu Italije, a sada mu se vratila uz poruku "Milano, ti amo".


Lepa Novosađanka posetila je reviju modne kuće Luisa Spagnoli, a za ovu priliku odabrala je jednostavan, ali veoma otmen look koji zrači tzv. "tihim luksuzom".

Zvezda serije "Popadija" je nosila odelo pomenutog brenda, model koji čine sako s dvorednim kopčanjem i pantalone ravnog kroja, a u pitanju je kreacija klasičnog dizajna, pouzdana i veoma elegantna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Posebno se ovo odelo izdvaja nebeskoplavom nijansom, a popularna Srpkinja kombinovala ju je neočekivano i fantastično!


Uz plavu odeću ona je ponela sandale boje karamele, model otvorenih prstiju i s jednostavnim kaišćima, kao i pismo-tašnu braon boje, što je "leglo" sjajno uz smeđe dugmiće i njenu kosu u tonovima lešnika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Seničar američiki Božić proslavila po srpski

 

makonda-tracker