pun pogodak

Nije mogla da im odoli ni najmoćnija žena Amerike: Kamala Haris pokazala koje patike će biti hit ove jeseni

0

Nose se decenijama, čini se da njihovo doba tek dolazi 

STIL KAMALE HARIS SVI KOPIRAJU
STIL KAMALE HARIS SVI KOPIRAJU foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

U poslednjih nekoliko meseci ime Kamale Haris često se može čuti u brojnim svetskim medijima. Osim zbog svoje zanimljive karijere Kamala je javnosti interesantna i zbog načina odevanja koji mnogi opisuju kao jednostavan, ali bez greške.

 

Prilično svedene odevne kombinacija sačinjene od pantalona i sakoa čest su izbor ove veoma moćne žene, koja dobro zna da odeća govori mnogo toga o nama.

 

Tim ozbiljnim, poslovnim stilom oblačenja ona šalje poruku da je i ona sama takva, pa je njen izbor od pre nekoliko dana iznenadio mnoge. 

Umesto cipela na koje smo navikli Kamala je za jedno pojavljivanje u javnosti obula ravne bele patike, model Chuck Taylor, koje su se savršeno uklopile uz crne pantalone, belu majicu i dugački sako u teget boji.

 

Starke koje nosi podpresednica SAD-a su zbog svoje praktičnosti i udobnosti postale apsolutni must have u svakom domu, a podjednako ih nose i muškarci i žene.

Ono što je zanimlivo jeste i činjenica da se ona u sarkama pojavljivala često i tokom predizborne kampanje za izbore 2020. godine, a mnoge su žene su baš da bi njoj pokazale podršku takođe nosile ove patike i kombinovale ih sa biserima, jer to tako i Kamala radi.

 

Bonus video:

Koji su Aduti Kamale Haris?

 

makonda-tracker