prelepe

Jedna stara 14, druga 17 godina: Ćerke Džesike Albe prošetale majčine haljine, šuška se - "ne pada iver daleko od klade"

0

Lepa glumica ne pokazuje često porodicu u javnosti, ali ovu priliku nije mogla da propusti, a da ne prošeta sa svojim devojčicama crvenim tepihom

ĆERKE DŽESIKE ALBE IZRASLE U PRELEPE DEVOJČICE
ĆERKE DŽESIKE ALBE IZRASLE U PRELEPE DEVOJČICE foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumica Džesika Alba vredno radi godinama unazad i uprkos tome veoma je posvećena odgajanju svoje dece. Prošlog meseca ona je imala premijeru svojeg novog filma Trigger Warning u kojem tumači glavnu ulogu.

 

Iako se trudi da svoju porodicu ne eksponira preterano u javnosti ona je odlučila da ovu priliku iskoristi kako bi svet video u kakve lepotice su izrasle njene ćerke Honor i Heven.

 

I dok je glumica nosila crnu delimično providnu haljinu koja je istaknula njenu savršenu liniju čini se da ipak nije ona ta koja je bila u centru pažnje javnosti.


Njoj su se na crvenom tepihu pridružile i šesnaestogodišnja Honor i dvanaestogodišnja Haven. Ono što je sve iznenadilo bilo je to što su ove prelepe mlade dame obukla haljine iz majčinog ormara.

 

Honor je odabrala Pradinu haljinu sa kockicama koju je Džesika nosila na premijeri filma "Valentine's Day" 2010. godine u Londonu.

 

Jedina razlika je u tome što je Alba ovu haljinu kombinovala sa debljim crnim najlonkama i čizmama, dok je Honor nosila bez čarapa i sa cipelama na štiklu.

 

DŽESIKA ALBA SA ĆERKAMA OPČINILA LOS ANĐELES
DŽESIKA ALBA SA ĆERKAMA OPČINILA LOS ANĐELES foto: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia


Druga ćerka Džesike Albe, Heven ponela je čuvenu traper haljinu s potpisom italijanskog dvojca Domenika Dolčea i Stefana Gabane.

 

Ovu kreaciju Alba je nosila na Komic Konu u San Dijegu 2007. godine. I dok je Džesika nosila haljinu sa zlatnim mokasinama, Heven je kobinovala sa crnim sandalama sa visokom štiklom.


Iako su haljine stare 17 i 14 godina mnogi su saglasni da se od tada moda  nije mnogo promenila, a devojčice definitivno počinju da pariraju poznatoj majci. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je to dinastija haljina?

 

makonda-tracker