maestralno

Pre 38 godina iste je nosila princeza Dajana: Megan Markl ima moćno oružje da osvoji srce Kolumbijaca i ide joj od ruke

0

Drugog dana turneje u Kolumbiji Megan je očarala sve, a čini se da dobro zna recept za uspeh 

MEGAN OPČINILA KOLUMBIJU KOMADOM NAKITA PRINCEZE DAJANE
MEGAN OPČINILA KOLUMBIJU KOMADOM NAKITA PRINCEZE DAJANE foto: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl nedavno su otpočeli kraljevsku turneju po Kolumbiji. Ceo svet ispratio je gotovo svaki potez ovog, kako ih mnogi zovu, odmetnutog para i čini se da i te kako dobro znaju šta rade.

 

Megan je već dobro poznata kao izuzetno dobro stilizovana, iako se često spekuliše o tome da "prepisuje" od svoje jetrve, princeze Kejt Midlton. Ipak, u petak je inspiraciju našla u jednon posebnoj osobi, njenoj pokojnoj svekrvi, princezi Dajani.

 

Ljubitelji mode i poznavaoci kraljevskih navika odmah su primetili da je Megan za ovu priliku ponela zlatne minđuše u obliku leptira koje je nosila princeza Dajana  davne 1986. godine.

Megan (42) ovaj nakit koji ima veliku sentimentalnu vrednost nosila je tokom posete školi Kolegio La Giralda u naselju Santa Fe u Bogoti, gde je govorila španski na odeljenju u vrtiću, obišla kampus i učestvovala u umetničkoj sesiji.

 

Dajana, koja je umrla u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine sa 36 godina, nosila je minđuše sa leptirima tokom putovanja u Kanadu sa svojim tadašnjim mužem Čarlsom u maju 1986. kada je princ Hari bio mali.

 

MEGAN MARKL NOSI MINĐUŠE PRINCEZE DAJANE STARE 38 GODINA
MEGAN MARKL NOSI MINĐUŠE PRINCEZE DAJANE STARE 38 GODINA foto: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumičin izbor da nosi minđuše za posetu školi bio je veoma prikladan, pošto je Dajana radila kao vaspitačica u vrtiću u Londonu pre nego što je postala kraljevska porodica.

 

Megan je bila savršeno stilizovana za posetu ovoj školi. Njen autfit sastojao se od bele bluze na kopčanje uvučene u uske crne pantalone, bež kaputa i odgovarajućih ravnih cipela.

 

PRELEPI KOMAD NAKITA JE OMAŽ PREMINULOJ SVEKRVI
PRELEPI KOMAD NAKITA JE OMAŽ PREMINULOJ SVEKRVI foto: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kosu je pokupila u punđu i time akcenat stavila na minđuše koje su blistale na njenim ušima. 

 

Megan u svojoj bogatoj kolekciji nakita ima i i druge komade iz Dajanine komade nakita, uključujući i krstastu ogrlicu koju Dajana nikada nije fotografisala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta znači ponašanje Megan Markl objašnjava čitač govora tela 

 

makonda-tracker