smelija od najsmelijih

Kad se okrenula – svima su popadale vilice: Bivša srpska snajka u Kanu očarala neobičnom haljinom

0

Sprema veoma smerna, a otpozadi – rezervisana za one koji nisu sramežljivi, ova kreacija jedna je od najzapaženijih u Kanu ovih dana

Anja Rubik u Kanu
Anja Rubik u Kanufoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novo, 77. izdanje Kanskog festivala, okupilo je veliki broj zvezda, a pored čuvenih glumica, tu su i neke od najlepših žena u svetu modelinga.


Među njima se našla i poljska manekenka Anja Rubik, koja je do sada u nekoliko prilika fotografisana na događajima u Kanu, a juče je prošetala crvenim tepihom na premijeri filma "Horizont: Američka saga" Kevina Kostnera.


Čuvena manekenka i filantropkinja, inače bivša supruga srpskog manekena Saše Kneževića, pojavila se u toaleti modne kuće Saint Laurent, koja nosi potpis Antonija Vakarela, kreativnog direktora ovog brenda.

Na prvi pogled, u pitanju je klasična crna haljina, koja pada pored tela, suptilno ističući njegove konture, a ima duge rukave i zatvoren okovratnik, uz svetlucavi detalj koji se pruža ispod grudi.

 

Anja Rubik na 77. Kanskom festivalu
Anja Rubik na 77. Kanskom festivalufoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Međutim, kada se manekenka okrenula, imali smo priliku da vidimo da je ova toaleta otpozadi odvažna koliko je spreda smerna.


Krase je duboki prorezi, koji otkrivaju čitava leđa, nogu i čak delić zadnjice, a Anja je sve upotpunila crnim sandalama.

 

Anja Rubik na 77. Kanskom festivalu
Anja Rubik na 77. Kanskom festivalufoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Podsetimo, Anja Rubik bila je od 2011. do 2015. godine u braku sa Sašom Kneževićem, kome je rekla "da" na Majorci, nakon romantične veribe u Beču. Par je delovao idilično, ali je mnogo nakon razvoda otkriveno da je njihov brak okončan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kanski festival 2023. godine

 

makonda-tracker