i retro i futuristički

Kad je Srpkinja stigla u Kan, tlo se zatreslo: Uz ovu haljinu oprašta se i najveći MODNI GREH na crvenom tepihu

0

Srpska trendseterka Tamara Kalinić bila je jedna od zvanica na premijeri novog filma Kevina Kostnera i oduševila svojim izdanjem

Tamara Kalinić na premijeri filma 'Horizont: Američka saga' na 77. Kanskom festivalu
Tamara Kalinić na premijeri filma "Horizont: Američka saga" na 77. Kanskom festivalufoto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na 77. Kanskom festivalu sinoć je održana premijera filma "Horizont: Američka saga", na kojoj je emotivni Kevin Kostner predstavio projekat na kom je radio decenijama i koji je dobio sedmominutne ovacije publike.


Ovaj događaj okupio je veliki broj filmskih radnika i neke od najlepših žena sveta, a premijeri je prisustvovala i Tamara Kalinić, najpoznatija srpska influenserka.


Ona je svoj izlazak pred predstavnike medija najavila otkrivši na Instagramu da se sprema da počini veliki "modni greh".

Kad sam bila dete, čula sam da se nikada ne nosi crveno na crvenom tepihu. Hajde da to opovrgnemo – napisala je Tamara.

 

Haljina Tamare Kalinić za Kanski festival
Haljina Tamare Kalinić za Kanski festivalfoto: tamara/instagram

Ona je na premijeru stigla u božanstvenoj kreaciji koju potpisuje modna kuća Sophie Couture, elegantnoj kolumn haljini koja suptilno ističe njenu siluetu. U pitanju veoma otmen model s dijagonalnim prorezima, koji predstavlja fenomenalnu mešavinu retro i futurističkog dizajna, a završava se romantičnim i tankim resama, koje daju život pokretu.

1 / 6 Foto: Stefanos Kyriazis / LiveMedia / imago stock&people / Profimedia

Srpska trendseterka upotpunila je svoje izdanje zlatnim sandalama s kaišićima, a da sve bude još glamuroznije – tu je nakit juvelirske kuće Tiffany and Co, viseće minđuše i kratka ogrlica u obliku lanca s krupnim karikama.

 

Nakit Tamare Kalinić u Kanu
Nakit Tamare Kalinić u Kanufoto: tamara/instagram

Tamara se opredelila za jednostavnu frizuru, kao i suptilnu večernju šminku, koja tek ističe njenu prirodnu lepotu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpska influenserka bila žrtva nasilja

 

makonda-tracker