rezervisano za smele

I trend i seksepil – sve je tu! Letnji stajling Jelisavete Orašanin Teodosić koji stvarno morate da vidite

0

Popularna glumica često nosi komad koji je među vodećim trendovima svake letnje sezone, a sada je pronašla neobičan i vrlo atraktivan model koji se lako kombinuje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Krop topovi su postali takav trend da ih viđamo tokom cele godine, ali je letnja sezona zaista vreme kada se ističu u prvi plan i prestaju da se nose ispod sakoa i teksas jaknica.


Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić jedna je od poznatih devojaka koje obožavaju ovaj komad i često ga nose u raznim prilikama, a sada je predstavila vrlo trendi varijantu za svaki dan.


Ona je na Instagramu podelila story jedne svoje ležerne modne kombinacije, koju čine šorts od džinsa i rebrasti kropovani top maslinastozelene boje.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić u trendi kombinaciji za ležernije prilike tokom leta.
Jelisaveta Orašanin Teodosić u trendi kombinaciji za ležernije prilike tokom leta.foto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

U pitanju je model koji potpisuje brend Christopher Esber, potpuno je pripijen uz telo, a ima i statement detalj u vidu proreza iznad grudi.

 


Krop top spada u it komade za leto 2024, pa se tako poslednjih godina nose "skraćene" varijante svega što možemo da zamislimo, ukljujučujući kropovane jakne, bundice, sakoe, pa čak i mantile.


Oni su praktični i mogu da se kombinuju na bezbroj načina, od spoja sa svim vrstama farmerki, suknjama pencil i šireg kroja, dugim i kratkim delovima odeće.

 

Holivudskom kraljicom krop topova smatra se Dženifer Lopez, a kakve i na koji način ih ona nosi, saznajte u galeriji.

1 / 9 Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Maslinastozeleni krop top Jelisavete Orašanin Teodosić

 

makonda-tracker