uvek bez greške

Jedan detalj mu daje posebnu čar: Beli letnji komplet Jelisavete Orašanin Teodosić koji odiše seksepilom

0

Srpska glumica i ovog leta u svakoj prilici oduševljava svojim stilom, a sada je pokazala vrlo šik modnu kombinaciju savršenu za veče kraj morske obale.

Jelisaveta Orašanin Teodosić uvek je inspiracija kada je reč o modi.
Jelisaveta Orašanin Teodosić uvek je inspiracija kada je reč o modi.foto: Instagram / Jagodenamagli

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić već neko vreme uživa u porodičnom odmoru, a na društvenoj mreži Instagram više puta je delila atmosferu sa svom letovanja za pamćenje.


Nakon opuštanja na obali Grčke, glumica se uputila na italijansko ostrvo Kapri, gde je nastavila da uživa u čarima leta, a svojim pratiocima iz dana u dan demonstrira atraktivan letnji stil.


Kako su modne kombinacije šarmantne glumice, koju smo gledali u serijama "Vojna akademija", "Ubice mog oca", "Dream Team" i drugim, uvek sjajna inspiracija, zanimalo nas je šta ona bira za večerenji izlazak na moru – i ponovo je oduševila.

Jelisaveta je podelila nekoliko fotografija nastalih tokom izlaska u jedan poznati restoran na Kapriju, a tom prilikom nosila je beli dvodelni set koji ostavlja utisak jednostavnim krojem i detaljima.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić u off-white kompletu
Jelisaveta Orašanin Teodosić u off-white kompletufoto: Instagram/jagodenamagli

U pitanju je komplet koji potpisuje brazilski brend Adriana Degreas, a njegov najefektniji deo je top u stilu gornjeg dela bikinija koji krasi jedna masivna školjka. Donji deo čini duboka suknja ravnog kroja, koja deluje vrlo elegantno i svedeno, a cena ovog seta na sajtu pomenute kuće iznosi 583 evra.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić u off-white kompletu
Jelisaveta Orašanin Teodosić u off-white kompletufoto: Instagram/jagodenamagli

On je dostupan u dvema bojama – off white i nijansi makadamije, a izrađen je od 97% pamuka, uz malo spandeksa za bolje prijanjanje uz telo.

 


Jelisaveta je sve upotpunila zelenom šnalom u obliku cveta, koje su napravile pravi "bum" proteklih nedelja među zualjubljenicama u modu, a sve je zaokružila nakitom od žutog zlata i minimalnom šminkom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker