veličanstvena

U boji strasti & krojena za zavodnice: Melanija Tramp protresla Njujork u nestvarnoj haljini od čak 4.000 dolara

1

Bivša prva dama Amerike ne pravi modne greške otkako je njen suprug ušao u politiku, a sada se na važnom događaju u okviru nove predsedničke kampanje pojavila u jednom od najlepših izdanja do sad.

Melanija Tramp učestvuje u kampanji svog muža
Melanija Tramp učestvuje u kampanji svog mužafoto: POOL/CNP / INSTAR Images / Profimedia

Melanija Tramp držala se podalje od medijske pažnje koja je u poslednje vreme pratila njenog supruga Donalda Trampa, ali i te kako mu pruža podršku tokom nove predsedničke kampanje.


Kako javljaju američki mediji, ona je u Njujorku organizovala prikupljanje sredstava, na kom je navodno za Log Cabin Republicans, najveću konzervativnu LGBTQ+ organizaciju, skupljeno čak 1,4 miliona dolara u Tramp kuli.


Tom prilikom, nekadašnja prva dama Amerike izgledala je uobičajeno elegantno, a odabrala je luksuznu kreaciju koju potpisuje modna kuća Valentino.

 


Melanijin izbor bila je haljina čija cena iznosi čak 4.000 dolara, a u pitanju je model midi dužine, koji prati liniju tela, ima ravan izrez i nešto šire bretele i izrađena je od krepa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Eure (@euregram)


Reč je o komadu koji i te kako laska njenoj besprekornoj figuri, a izgleda veoma elegantno i glamurozno, naročito u kombinaciji s obućom – lakovanim Jimmy Choo salonkama crvene boje.

 


Suprugu Donalda Trampa smo, inače, već videli u ovoj toaleti u aprilu 2017. godine, kada je njen muž, tada kao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, priredio prijem za predsednika Kine Sija Đinpinga na svom čuvenom floridskom imanju Mar-a-Lago.

 

Melanija Tramp već je nosila ovu haljinu 2017, na prijemu za Sija Đinpinga
Melanija Tramp već je nosila ovu haljinu 2017, na prijemu za Sija Đinpingafoto: CHINE NOUVELLE / Sipa Press / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Bajden i Tramp su veliki gubitnici"

 

makonda-tracker