bira balmain

Dopala bi se i Džeki Kenedi i Kejt Midlton: Haljina Saške Đoković za proslavu godišnjice ljubavi je oda ženstvenosti

2

Saška Veselinov Đoković proslavila je na trendi i elegantan način posebno veče sa suprugom Đorđem.

Saška i Đorđe Đoković proslavili su treću godišnjicu ljubavi
Saška i Đorđe Đoković proslavili su treću godišnjicu ljubavifoto: Instagram Printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov Đoković i njen suprug Đorđe Đoković svili su porodično gnezdo i započeli život u Dubaiju pre izvesnog vremena.

 

Oni su se otisnuli na život u Aziji, kako se činilo, iznenada, ali deluju ispunjeno i srećno, a i dalje su aktivni na društvenim mrežama, naročio Saška.

 

Par, ipak, ne eksponira svoju privatnost isuviše i retko imamo prilike da ih vidimo na beogradskim događajima, ali nekadašnja voditeljka i dizajnerka ne propušta piliku da obeleži na najlepši način važne povode za njihovu porodicu, kao što je rođendan sina Aleksandra, godišnjica braka, a ovog puta proslavili su tri godine ljubavi.

 

Tri godine pored tebe ljubavi. Pogledaj šta smo postigli. Stvorili smo porodicu i kuću od ljubavi. Život o kakvom smo sanjali pre nego što smo se upoznali. Uvek i zauvek, baš kao što smo obećali — napisala je ona u opisu njihove zajedničke fotografije.

 

Za ovu lepu priliku, Saška je ponela mini-haljinu u crnoj boji, brenda Balmain.

 

Saška Veselinov Đoković
Saška Veselinov Đoković foto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

Reč je o rebrastok polo haljini sa belom kragnom i elegantnim detaljima u vidu tri srebrna Lion dugmeta pod kragnom. Porub na rukavima takođe je ukrašen belom trakom, a haljina je u isto vreme i jednostavna i veoma elegantna, te podseća na modele koje su nosile i Džeki Kenedi, Kejt Midlton...

 

 

Cena haljine na zvaničnom sajtu modne kuće Balmain trenutno iznosi 2250 dolara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker