francuski šik

Ženstveno, damski i trendi svakog leta! Modni detalj kojim je Jelena Đoković ukrala sve poglede na meču Noleta i Nadala

0

Supruga Novaka Đokovića ponovo je bila jedna od najzapaženijih na tribinama zahvaljujući otmenom letnjem stilu.

Novak i Jelena Đoković u poslednje vreme uvek ostavljaju utisak modnim izdanjima.
Novak i Jelena Đoković u poslednje vreme uvek ostavljaju utisak modnim izdanjima.foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo teniski turnir na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, na kojima mu najveću podršku iz boksa pruža njegova porodica.


Sportistina supruga Jelena Đoković, ćerka Tara i sin Stefan najvatreniji su Noletovi navijači u Parizu, a direktorka Fondacije "Novak Đoković" iz dana u dan demonstrira izuzetan modni stil.


Tako je i na meču drugog kola, u kom se srpski teniser sastao sa Špancem Rafaelom Nadalom, a Jelena je odabrala još jedno trendi dnevno izdanje.


Glavni detalj njeno stajlinga je slamnati šešir, kakve je često Jelena nosila na Novakovim mečevima. Ovog puta odlučila se za model spuštenog i širokog oboda, koji deluje vrlo šik i praktičan je komad savršen za vrele letnje dane.

Slamnati šeširi – it aksesoar za svako leto


Kada je reč o letnjim modnim detaljima, šeširi od slame su neprevaziđeni i neophodni, a uz to što pružaju notu francuskog šik izgleda, oni štite od sunca i pomažu nam da lakše podnesemo vrelo leto.

 

Jelena Đoković često je proteklih godina nosila šešire na turnirima na kojima je bodrila Novaka
Jelena Đoković često je proteklih godina nosila šešire na turnirima na kojima je bodrila Novakafoto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

I ove godine su oni must have aksesoari, a Jacquemus je 2024. pokrenuo trend velikih šešira predimenzioniranih oboda koji privlače pažnju i deluju vrlo romantično.


Manji brendovi poput Parda održavaju ovaj trend živim, uz dozu unikatnosti.

 


Proteklih nekoliko godina, s pojavom dizajnera šešira koji nude novo viđenje ovog klasičnog dodatka, ljudi su počeli da ih koriste kao umetnička dela kojima se razmeću – kaže kreatorka Sol Pardo za TZR o predimenzioniranim modelima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Savet za Noleta pred OI

 

makonda-tracker