oličenje sofisticiranosti

I Megan Markl ga obožava: Kaput u ovoj boji je večni simbol elegancije koji svaka dama treba da poseduje u svom ormaru

0

Kamel kaputi i mantili nikada neće izaći iz mode, a evo par trikova za njihovo besprekorno kombinovanje.

Megan Markl je simbol sofisticiranosti i elegancije
Megan Markl je simbol sofisticiranosti i elegancijefoto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Modni svet stalno se menja, ali neki komadi garderobe jednostavno nikada ne izlaze iz trenda. Kamel kaputi i mantili upravo jesu takvi komadi - bezvremenski simboli elegancije i sofisticiranosti koji zauzimaju posebno mesto u svakom ormaru.

 

Kamel boja, sa svojom toplom, neutralnom nijansom, pruža savršen balans između klasičnog i modernog.

 

Bilo da je u pitanju kaput od kašmira, vuneni mantil ili lagani prolećni ogrtač, kamel boja donosi dozu luksuza i prefinjenosti svakom autfitu.

 

Zašto kamel kaputi i mantili?

 

Bezvremenski dizajn: Kamel kaputi i mantili poseduju klasične linije i jednostavan kroj koji ih čini večito modernim. Kupovina ovih komada jeste investiranje u stil koji traje decenijama.

 

Versatilnost: Savršeno se uklapaju uz različite stilove. Bilo da ih nosite uz poslovnu garderobu, kežual kombinacije ili u elegantne večernje izlaske, kamel kaputi dodaju dašak elegancije svakom izgledu.

 

Brižit Makron takođe obožava kamel kapute
Brižit Makron takođe obožava kamel kaputefoto: Sandrine THESILLAT / imago stock&people / Profimedia

Toplina i udobnost: Kamel kaputi napravljeni od visokokvalitetnih materijala kao što su vuna i kašmir pružaju neophodnu toplinu tokom hladnih zimskih dana, uz zadržavanje lagodnosti i udobnosti.

 

Jednostavnost kombinovanja: Neutralna kamel boja lako se kombinuje sa drugim bojama. Možete je nositi uz crne pantalone, tamnoplavu suknju ili čak svetlije tonove poput bele i bež.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala (@galafr)

Elegancija i prestiž: Kamel kaputi i mantili odišu luksuzom i visokim stilom. Često su izbor modnih ikona i poznatih ličnosti poput Megan Markl, što dodatno potvrđuje njihovu vrednost.

 

Kako nositi kamel kaput i mantil

 

1. Poslovni stil

 

 

Uz tamne pantalone i belu košulju, kamel kaput će vašem poslovnom izgledu dodati profesionalnu notu. Dodajte klasične crne cipele i jednostavne aksesoare za potpun izgled.

 

 

2. Casual elegancija

 

 

 Za ležerniji izgled, kombinujte kamel kaput sa džinsom i rolkom. Dodajte moderne patike ili čizme i spremni ste za svakodnevne aktivnosti sa stilom.

 

 

3. Večernja sofisticiranost

 

 

Preko male crne haljine, kamel mantil će vam omogućiti da izgledate elegantno i sofisticirano na svakoj večernjoj priredbi. Uz visoke potpetice i statement nakit, bićete zvezda večeri.

 

 

U modnom svetu gde trendovi dolaze i prolaze, kamel kaputi i mantili ostaju stalni simboli stila i elegancije. Ako tražite komad garderobe koji će vas služiti godinama, a pritom uvek izgledati šik i sofisticirano, kamel kaput je pravi izbor za vas.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker