pristupačan i trendi

Može na posao, može i u grad: 5 trikova za kombinovanje omiljenog letnjeg komada Tamare Kalinić koji pristaje svakome

0

Letnji ženski prsluk u potpunosti je zaludeo modni svet, a sa činjenicom da je ovaj komad apsolutno must have leta, ali i jeseni, slaže se i Tamara Kalinić!

Tamara Kalinić zna kako se obući
Tamara Kalinić zna kako se obućifoto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako bismo morale da odaberemo samo jedan letnji top koji bismo nosile do kraja života, to bi zasigurno bio jedan jedini i neponovljivi – prsluk.

 

I ne, ne govorimo o sportskoj varijanti zimskog prsluka koji je omiljeni komad u garderoberima naših tata i stričeva, već o ultra ženstvenom i trendi komadu koji je od početka godine potpuno zaludeo svet!

 

Osim što je ultra šik i lagodan za nošenje, ovaj dizajn može se kombinovati sa lakoćom i nositi u različitim prilikama, a mi vam u nastavku predstavljamo 3 najbolja načina za nošenje ovog stejtment komada!

 

1. Pantalone + prsluk za sve varijante

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Jedna od zasigurno omiljenih kombinacija čuvene influenserke Tamare Kalinić jeste upravo ovaj set sačinjen od matching prsluka i pantalona, začinjen pravim odabirom tankog kaiša, tašnice i neizostavnih naočara za sunce. Lepa Srpkinja zna kako spojiti elegantno sa udobnim, pa nije ni čudo što se najčešće odlučuje za varijante satkane od prirodnih materijala poput pamuka i lana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Sa ovom jednobojnom kombinacijom nikada nema greške i u njoj ćete zasijati bilo da je nosite na kafu sa drugaricama, koktel veče ili poslovni sastanak. Istovremeno odraz kulture i sofisticiranosti, baš kao i neprikosnovene ženstvenosti, ovaj komplet govori: 'Ova žena zna šta radi!'

 

2. Suknja + prsluk = tihi luksuz 

 

 

Još jedna opcija koja se podjednako dobro pokazuje u ulozi smart kežual autfita ovoga leta jeste kombinovanje midi suknje sa ovim trendi prslukom. Bilo da je u pitanju lepršava "harmonika" suknja ili sve popularnija svilenkasta suknja koja na najlepši mogući način prati liniju tela, jedno je siguno – koju god da odaberete, nećete pogrešiti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @selkolas

 

3. 'All about layering'

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lglora)

Nastupaju dani kada jutarnji časovi umeju da budu prohladni, a popodneva vrela; za te situacije imamo jedan trik koji spaja lepo sa korisnim. Naime, sako u identičnoj ili sličnoj boji onoj u kojoj je prsluk savršeno se uklapa u ovu priču – stara se da nam ne bude hladno na putu do posla, a zagrnut preko ramena predstavlja idealan začin koji ovu modnu bajku čini potpunom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @selkolas

 

4. Ležernije midi i mini varijante 

 

Spektakularni modni izum tekuće sezone jeste najnoviji model vrućih letnjih pantalonica koji je dobio simboličan naziv – 'džorts'. Savršeni miks omiljenog nam dugačkog džinsa i klasičnog mladalačkog šortsa udahnuo je u autfite svih it dama jednu novu svežinu, a istovremeno je trendi, udoban i prihvatljiv za avgustovske dane na poslu.

 

Osim toga, varijanta koja nikada neće izaći iz mode jesu bermude i duži šortsevi od prirodnih materijala koji dozvoljavaju koži da diše tokom vrelih letnjih talasa.

 

5. Spoj esktravagancije i otmenosti

 

Nešto drugačiji take na sve popularniji letnji prsluk jeste dugački prsluk koji se, nalik najlepšoj letnjoj haljini, na dramatičan način spušta maltene do poda i stvara utisak žene koja ne mari za tuđa mišljenja i puca od samopouzdanja!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 godina, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

 

 

makonda-tracker