DO SADA JE OVAKVU NISMO VIDELI

Omiljeni komad svake Srpkinje koji izdužuje nogu i nosi se DECENIJAMA: Praktično izdanje Mirke Vasiljević koje se VOLI

0

Umesto u skupim, elenatnim haljinama i štiklama Mirku smo večeras imali prilike da vidimo u nešto drugačijem izdanju 

OPUŠTENO IZDANJE MIRKE VASILJEVIĆ KOJE SRPKINJE OBOŽAVAJU
OPUŠTENO IZDANJE MIRKE VASILJEVIĆ KOJE SRPKINJE OBOŽAVAJU foto: Antonio Ahel/ATAImages

Beograd je noćas okupio poznate ličnosti na jednom događaju humanitarnog kraktera i na njemu smo imali priliku da vidimo lepu glumicu Mirku Vasiljević.

 

Ona se ne pojavljuje često u javnosti, ali kad imamo priliku da je vidimo to je najčešće na crvenom tepihu. Ta njena pojavljivanja su obično vrlo elegantna, prefinjena, a sad imamo mogučnost da je vidimo u nešto drugačijem izdanju.

 

Mirka se se pojavila sama, u sportsko-elegantnom izdanju, koje svaka žena može vrlo lako da iskopira bez da mora da potroši ijednog dinara. U pitanju je kombinacija helanki u teget boji, koje važe za jedan od omiljenih komada Srpkinja već decenijama.

 

Bilo da su jednobojne, šarene, tanke ili postavljene helanke su čest izbor žena koje žele da istaknu i izduže noge, a budući da su veoma praktične i udobne, jasno je zašto su mnogim ženama garderoba broj jedan. 

 

MIRKA VASILJEVIĆ U OMILJENOM IZDANJU SRPKINJA
MIRKA VASILJEVIĆ U OMILJENOM IZDANJU SRPKINJA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz njih Mirka je ponela jednostavnu belu košulju i teget sportski sako, a na nogama, umesto štikli - teget patike. Iako neobično za javno pojavljivanje ovo njeno izdanje će žene sigurno kopirati, a zašto i ne bi kad se ono jednostavno - voli. 

 

U patikama i helankama mnoge žene bi i na kraj sveta, a ako ste i vi jedna od njih pogledajte galeriju i odmah krenite da iz ormara vadite svoje omiljene komade i uživate u njima kad god vam se za to ukaže prilika.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

Izazovno izdanje Mirke Vasiljević 

 

makonda-tracker