praktično

5 trendi komada odeće obavezno morate da ponesete na odmor: Lako se kombinuju, možete iz nositi tokom dana, ali i noću

0

Da biste i na moru izgledali svakog dana sjajno nije potrebno da ponesete ceo ormar, već samo nekoliko komada odeće koje ćete kombinovati na pravi način 

5 ODEVNIH KOMADA KOJE MORATE PONETI NA ODMOR
5 ODEVNIH KOMADA KOJE MORATE PONETI NA ODMOR foto: Victoria Chudinova / Shutterstock

Odlazak na godišnji odmor za mnoge postaje izvor stresa, jer mesta u koferu nikada nema dovoljno, a često, naročito ženski deo populacije želi da i tih desetak dana izgleda savršeno.

 

Budući da ne možemo poneti neograničenu količinu odeće moramo da napravimo izbor, a ako ga već pravimo neka bude onaj pravi. 

 

Pojedini odevni komadi su trendi, a osim toga veoma se lako kombinuju sa drugima, pa je savet da se baš takvi odevni komadi biraju ako želite da bez mnogo stvari izgledate sjajno.

Bela majica i šarena suknja ili šorts

 

Bela majica je oduvek bila kraljica leta. Ona se lako kombinuje sa svim drugim odevnim kombinacijama, pa je možete tokom godinšnjeg odmora nositi više puta. Uz nju će odlično ići farmerke, suknja u raznim bojama, ali i oni najjednostavniji, jednobojni komadi odeće poput suknji, pantalona i tome slično. 

 

Farmerke

 

Ovaj odevni komad je decenijama nezamenljiv bez obzira da li ste otišli na more, planinu ili ste krenuli na posao. Obožavaju ga milijarde ljudi širom sveta zbog svoje jednostavnosti i zbog toga što se kombinuje gotovo uz sve. 

FARMERKE SU BROJ JEDAN ČAK I NA LETOVANJU
FARMERKE SU BROJ JEDAN ČAK I NA LETOVANJUfoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ravne papuče ili sandale

 

U koferu obavezno ostavite malo mesta za jedan par udobnih ravnih sanala ili papuča, najbolje u crnoj boji. One se lako kombinuju, možete ih nositi na plažu, ali i uveče kad izađete u provod. Osim toga nisu kabaste i zauzeće vam jako malo prostora, a budući da na odmor idete da se opustite njihova udobrnost uvek je ispred obuće sa štiklom i platformom.

 

Laneni odevni komadi

 

Odevni komadi izrađeni od lana odličan su izbor kada je leto u pitanju. Prirodan materijal neće paliti i gušiti kožu što je čini savršenom i za dan i za noć. Od pantalona, preko bermuda, haljine, suknje, bluze - svi odevni komadi od lana su pun pogodak kada krenete na letovanje.

 

LANENI ODEVNI KOMADI I TORBA OD  MORSKE TRAVE SU PUN POGODAK I OVOG LETA
LANENI ODEVNI KOMADI I TORBA OD MORSKE TRAVE SU PUN POGODAK I OVOG LETA foto: Shutterstock

Torba od morske trave ili morskih algi

 

Odlazak na plažu ne može se zamisliti bez prelepih velikih torbi u koje može da stane sve i svašta. Budući da su veoma praktične i da se mogu naći u mnogo veličina i boja na vama je da odaberete onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Apsolutne vladarke svakog leta su torbe od morske trave ili algi, koje, osim što su veoma lepe takođe su i praktične i veoma dugo traju. 

 

Bonus video:

Koje poznate dame su kraljice stila u Srbiji?

 

makonda-tracker