čista romantika

Ako vidite lepšu, javite nam! Teksas haljina Kajli Džener zbog koje se pola Rima okretalo za njom

0

Poznata lepotica nosila je ovaj šik komad uz ravne japanke i na porodičnom ručku, ali i da ju je kombinovala uz salonke i ponela u svečanijoj prilici – ne bi pogrešila!

Kajli Džener u Rimu
Kajli Džener u Rimu foto: COBRA TEAM / COBRA TEAM / COBRA TEAM / Cobra Team / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kajli Džener je mnogo toga – rijaliti zvezda, kozmetički mogul, poslovna žena, model, ali često ističe da je na prvom mestu mama.


Ona najviše vremena provodi u društvu ćerke Stormi i sina Era, koje je dobila tokom ljubavi s reperom Travisom Skotom, a sada je sa svojim mališanima otišla na vrlo uzbudljiv odmor.


Kajli je s prijateljicom Stejsi Karanikolau i svojom decom otišla put Italije, gde je juče viđena u Rimu, ispred poznatog restorana "Nino". Nakon ručka, ovaj četverac uputio se na Panteon, a zaljubljenici u modu primetili su da mlada mama dugo nije izgledala lepše.

 

Kajli Džener s porodicom i prijateljicom u Rimu
Kajli Džener s porodicom i prijateljicom u Rimufoto: COBRA TEAM / COBRA TEAM / COBRA TEAM / Cobra Team / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Teksas haljina Kajli Džener


Poznata lepotica ovog puta je ponela nešto potpuno drugačije od kreacija u kakvim je obično viđamo – romantičan i šik look za svaki dan, koji joj, primetićemo, savršeno pristaje!

Izbor Kajli Džener bila je haljina modne kuće Marni, model od džinsa i A-kroja koji ima tanke bretele i širi sve već od grudi, kakav je veoma praktičan ako biste da sakrijete eventualni višak u predelu stomaka, kukova i butina, zahvaljujući suknji u obliku zvona.

 

Teksas haljina Kajli Džener u Rimu
Teksas haljina Kajli Džener u Rimufoto: COBRA TEAM / COBRA TEAM / COBRA TEAM / Cobra Team / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Cena ovog trendi komada od teksasa iznosi čak 1.250 dolara, a on ima romantičan kvadratni izrez i deluje izuzetno praktično za vrele letnje dane.


Kajli je kombinovala svoju prelepu haljinu od džinsa s ravnim japankama brenda The Row, za koje je izdvojila 650 dolara, a nosila je i letnju torbu od rafije iste kuće, zbog koje je morala da se odrekne još 1.090 dolara.

 


Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener sve je upotpunila zlatnim satom luksuzne juvelirske kuće Cartier i narukvicom istog brenda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker