kao boginja antike

Nenadmašna lepota, stil & elegancija: Božanstvena Diorova haljina zbog koje je Pariz imao oči samo za Šarliz Teron

0

Šarliz Teron zablistala je u kompletno Diorovom izdanju na večeri Fondacije Luj Viton pred otvaranje Olimpijskih igara.

Šarliz Teorn na večeri u Parizu
Šarliz Teorn na večeri u Parizufoto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

U susret početku takmičenja Olimpijske igre, organizovano je više događaja koji su okupili olimpijce i ličnosti iz svetskog džet-seta, a dan pred ceremoniju otvaranja Fondacija Luj Viton upriličila je svečanost "Uvod u pariske Igre", na kom smo videli veliki broj zvezda.

 

Među njima su bili i teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena, koja je blistala u efektnoj i svedenoj Dior haljini, a tu se, među domaćinima događaja, našla i urednica američkog Voga Ana Vintur.

 

Holivudske zvezde, jasno, privukle su možda i veću pažnju od svih ostalih, tokom raznih sportskih interaktivnih igara i performansa koji  su ih dočekali, a jedna od onih žena koje su najviše blistale jeste Šarliz Teron, oskarovka koja je verna Francuskoj.

Ona je ambasadorka modne kuće Dior već godinama, a i u ovoj prilicu he bila obučena u jedan od njihovih božanstvenih modela, koji je mnoge podsetio na takođe Diorov autfit koji je nosila na dodeli Oskara.

 

Bela Diorova haljina Šarliz  Teron
Bela Diorova haljina Šarliz Teronfoto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bela Diorova haljina – izbor večeri

 

Baš kao što je to bio slučaj i sa Jelenom Đoković, Šarliz je birala belu haljinu, ali njena je bila u pomalo antičkom stilu, tako da naliči na pravu boginju!

 

Reč je o svilenom haljini u mini-varijanti, bez rukava, ali s bočnim plaštom koji daje wow efekat ovog haljini. I jednostavno i tako glamurozno!

 

 

Uz nju je ponela torbicu zlatne boje i, naravno, Diorove sandale s visokom štiklom, a bele Dior haljine su Šarlizina modna specijalnost.

 

Što se tiče frizure, birala je ležernu punđu, s pramenom koji suptilno viri i decentnu šminku kojom je istakla svoju lepotu na najlepši način. Ono što je sigurno jeste da je Šarliz pravi primer one izreke da stari kao vino: sve je lepša s godinama!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Devojčica se sprema za OI 2032 godine

 

makonda-tracker