sa-vr-še-na

Ljupka, otmena & uz detalj koji mami osmeh! Ova Dior haljina Jelene Đoković u Parizu je lekcija o damskom stilu

2

Novak i Jelena Đoković prošle večeri su se družili sa svetskim zvezdama i stilom pokazali da im je tu i mesto.

Jelena i Novak Đoković na svečanosti pred početak Olimpijskih igara
Jelena i Novak Đoković na svečanosti pred početak Olimpijskih igarafoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Parizu će danas svečano biti otvorene Olimpijske igre, a glavni grad Francuske spremno je dočekao najbolje sportiste planete.


U susret početku takmičenja, organizovano je više događaja koji su okupili olimpijce i ličnosti iz svetskog džet-seta, a dan pred ceremoniju otvaranja Fondacija Luj Viton upriličila je svečanost "Uvod u pariske Igre", na kom smo videli veliki broj zvezda.


Među njima se našao i najbolji teniser u istoriji ovog sporta Novak Đoković, koji je stigao na crveni – ovog puta plavi – tepih u društvu supruge Jelene Đoković, a par je ostavio snažan utisak elegancijom.

Novak je za ovu priliku odabrao teget odelo u kombinaciji s belom košuljom i patima, a dok je njegova izabranica nosila dominantno belu boju.

 

Jelena i Novak Đoković na svečanosti pred početak Olimpijskih igara
Jelena i Novak Đoković na svečanosti pred početak Olimpijskih igarafoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jelenin izbor bila je mini-haljina modne kuće Dior, ljupka kreacija zatvorenog i okruglog okovratnika, s kratkim rukavima, koja ostavlja utisak jednostavnim A-krojem i deluje vrlo otmeno. U pitanju je čuveni model ovog francuskog brenda koji krasi izvezena pčela ispod grudi, sa slovima C i D, odnosno inicijalima Kristijana Diora.


Novakova supruga kombinovala je ovo šik i vanvremensko izdanje sa sandalama s kaišićima i visokim štiklama, a svoj crno-beli look upotpunila je crnom pismo-tašnom.


Uz to je odabrala nizak rep i skoro prirodno izdanje, zahvaljujući minimalnoj večernjoj šminci, a poseban utisak ostavljaju sitne alke.

 

Poznati par proveo je veče u druženju sa svetskim zvezdama, a društvenim mrežama kruži snimak susreta Novaka i Jelene s američkom glumicom Zendejom, koja je nedavno igrala u filmu "Rivali", priči o životu mladih tenisera.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta Nole treba da promeni pred OI?


 

makonda-tracker