stajling za desetku

Na prvi pogled obično, a u stvari vrlo moćno: Megan Markl novim stajlingom odala počast princezi Dajani i oduševila

0

Svi su gledali u jedan njen aksesoar i mislili - bravo Megan!

MEGAN STAJLINGOM ODALA POČAST PRINCEZI DAJANI
MEGAN STAJLINGOM ODALA POČAST PRINCEZI DAJANI foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Supruga princa Harija, glumica Megan Markl nedavno je oduševila javnost kada se u prelepoj beloj haljini pojavila na dodeli nagrada ESPI 2024.

 

Svako njeno novo pojavljivanje izazove mnogo pažnje, pa ni običan ručak sa koleginicimo nije ostao ispod radara javnosti. Za tu priliku ona je odabrala jednostavnu kombinaciju sačinjenu od plavih farmerki ravnog kroja njujorške marke La Ligne i bele košulje brenda Anine Bing.

 

I ma koliko ovaj stajling izgledao obično Megan je znala kako da ga upotpuni tako da postigne super efekat.

Uz sve ovo ona je uparila baletanke u crno-krem boji, a kao šlag na tortu ponela je jednu od svojih omiljenih torbi, koja nosi ime njene pokojne svekrve, princeze Dajane, Lejdi Dior na čijim ručkama je  izvezeno "DSSOS", skraćeno od "Vojvotkinja od Saseksa", što je torbici dalo dodatni lični pečat. 

 

Vojvotkinja od Saseksa je uslikana dok je uživala u ležernom italijanskom restoranu sa glumicom Kimberli Vilijams-Pejsli u Montesitu u Kaliforniji.


U ormaru Megan Markle nalazi se mnogo komada zbog kojih je ona često predmet pričanja i komentarisanja modnih entuzijasta.

 

Veliku pažnju pre nekoliko dana izazvala je bela haljina Oscara de la Rente koju je ponela na dodeli nagrada ESPI 2024, a ovom sadašnjom kombinacijom Megan je odala počast svojoj pokojnoj svekrvi.

 

Izgled je upotpunila prevelikim avijatorskim naočarima za sunce Raj Ban i čini se da je još jednom uspela da ostane verna sebi i svom savršenom kalifornijskom stilu odevanja u koji je oduvek bila zaljubljena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Povučen podkast o Hariju i Megan

 

 

makonda-tracker