iznenađenje

Još jednom je dokazala da je KRALJICA TIHOG LUKSUZA: Jelena Đoković haljine zamenila džinsom i opčinila sve u Parizu

0

Ovu odevnu kombinaciju svi mogu veoma jednostavno da iskopiraju

foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

O igri Novaka Đovkovića ovih dana se često piše u domaćim medijima, ali ni njegova supruga Jelena Đoković nije ostala neprimećena.

 

Osim što ga je svim srcem, ne krijući radost, bodrila sa tribina, Jelena je takođe pažnju privukla i nešto drugačijim stajlingom od onog na koji smo navikli kada je ona u pitanju.

 

Nju smo navikli da viđamo u letnjim izdanjima, lepšavim haljinama i suknjama, pa je pravo iznenađenje bilo kada se pojavila od glave do pete u džinsu.

Ova promena je odmah zapala za oko svim ljubiteljkama mode i onima koji godinama pomno prate stil Jelene Đoković. Iz klasičnog, svakidašnjeg stila Jelena se čini se osmelila da isproba i nešto drugo, takođe jednostavno, ali potpuno drugačije od onog na šta smo navikli.

 

Ipak, ono što je ostalo isto jesu ti mali, neupadljivi, a veoma skupi detalji, kojima uvek privuče pažnju i zbog kojih već godinama nosi titulu kraljice tihog luksuza.

 

STAJLING JELENE ĐOKOVIĆ NA ROLAN GAROSU
STAJLING JELENE ĐOKOVIĆ NA ROLAN GAROSU foto: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovog puta svoj jednostavan stajling Jelena je upotpunila brendiranim naočarima za sunce, koje koštaju oko 200 eura, diskretnim tankim kaišem u braon boji i minđušama u boji zlata koje su učinile da izgleda prefinjeno i zanosno.

 

Preko teksas košulje koja je bila zakopčana do grla imali smo priliku da vidimo trenč mantil u maslinasto zelenoj boji koji se savršeno uklopio uz svaki detalj na njoj.

 

Još jedno veoma jednostavno, a tako efektno izdanje lepe Jelene opčinilo je Pariz i stavilo Noletovu izabranicu u centar pažnje, ne samo domaćih, već i svetskih medija. 

 

Bonus video:

Novak dobio bistu u Francuskoj 

 

makonda-tracker