ultrašik

Na prvi pogled komplet, a zapravo – mnogo više: Cvetna mini-haljina Natali Portman je malo remek-delo

0

Holivudska glumica koja u svakoj situaciji oduševljava modnim izdanjima ovog puta je odabrala nešto neuobičajeno za njen stil i oduševila.

Natali Portman, izraelsko-američka glumica, triput je nominovana za Oskara
Natali Portman, izraelsko-američka glumica, triput je nominovana za Oskara foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Oskarovka Natali Portman (43) ovih dana promoviše svoj novi projekat, seriju "Lady in the Lake", snimljenu prema istoimenom romanu Lore Lipman.


Ona je imala niz javnih pojavljivanja, a najviše pažnje privukla je gostovanjem u čuvenom tok-šouu Džimija Felona, gde je nasmejala publiku više puta, između ostalog i priznanjem da joj je razvod lakše pao jer je tih dana srela Rijanu, koja ju je nazvala "najopasnijom k***om".


Međutim, kada je moda u pitanju, Natali je najjači utisak ostavila nekoliko dana ranije, prilikom panela o njenoj novoj seriji koji je organizovala Fondacija SAG-AFTRA.


Za ovu priliku, glumica je odabrala neobičnu mini-haljinu italijanske modne kuće Prada, sada već rasprodat model čija cena je iznosila čak 3.600 evra.

Ova ljupka haljinica na prvi pogled izgleda kao komplet sastavljen od krop topa i suknje, a zapravo su delovi tkanine sa strane prišiveni tako da formiraju kratku haljinu. Reč je o modelu bele boje, sa žutim porubom, koji krasi raznobojni cvetni dezen, a izrađen je od kvalitetne svile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check The Tag (@checkthetag)


Uz dubok V-izrez i prorez između grudi i gola leđa, ova haljina je veoma atraktivna i zbog svog letnjeg printa, a stvara sofisticiran utisak i pogodna je za kombinovanje.


Natali Portman odabrala je jednostavne sandale s kaišićima i visokim štiklama, a opredelila se za minimum šminke i prirodniji look.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Razvod Natali Portman i Bendžamina Milpejda

 

makonda-tracker