bizarno

"Samo je hteo da se skloni od nje": Džulija Roberts zapreprastila ponašanjem pored dečka slavne pevačice

0

Džulija Roberts nedavno je uslikana sa slavnim sportistom, a njihova interakcija izazvala je lavinu negativnih komentara

Džulija Roberts našla se na meti kritika
Džulija Roberts našla se na meti kritikafoto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Džulija Roberts (56) važi za jednu od najmilijih žena u Holivudu, a o njenoj prizemnosti i finoći nadaleko se priča.

 

Slavna Amerikanka koja svoj privatni život vešto skriva od javnosti nedavno je proslavila 22. godišnjicu braka sa suprugom Danijelom Moderom.

 

Planetarno popularna glumica svoju karijeru nikada nije gradila na skandalima, a jedan nepromišljen potez stavio ju je nedavno upravo u epicentar jedne takve situacije.

Zvezda filma "Zgodna žena" nedavno se priključila čitavoj plejadi slavnih ličnosti koje posećuju koncerte kantri-pop senzacije Tejlor Svift u sklopu njene aktuelne "Eras" turneje.

 

Robertsova je posetila Tejlorin koncert u Irskoj i tom prilikom se našla u VIP loži, rame uz rame sa pevačicinim momkom NFL zvezdom Trevisom Kelsijem.

Slavni sportista oduševljeno se upoznao sa legendarnom glumicom, nakon čega su napravili zajedničku fotografiju i porazgovarali.

 

Upravo u tom trenutku, jedan Džulijin potez koji su mnogi okarakterisali kao "bizaran" bacio je senku na glumičino prisustvo na koncertu, a internet korisnici bili su nemilosrdni sa komentarima.

 

Naime, tokom razgovora sa Kelsijem, Robertsova mu je stajala neobično blizu, nakon čega je iz čista mira spustila ruke na njegove grudi i počela da ga češe.

Snimak ove u najmanju ruku neobične interakcije počeo je da kruži društvenim mrežama, a komentari nisu bili nimalo blagi.

 

– Čudno je, šta je to? Ona ga češe po grudima, zašto? – glasio je jedan od komentara.

 

– Trevis je želeo da se skloni od nje – primetio je drugi internet korisnik.

Ipak, da u ponašanju holivudske dive nije bilo ničega neprimerenog niti bizarnog jasno je pokazao Kelsijev komentar o upoznavanju sa lepom Džulijom koji je dao u najnovijoj epizodi podkasta koji vodi sa svojim bratom Džejsonom.

 

– Čoveče, upoznao si Džuliju Roberts – započeo je razgovor Trevisov stariji brat.

 

– Da, upoznao sam je u Irskoj, u Dablinu – potvrdio je izabranik Tejlor Svift i dodao: – Bilo je to veoma kul, ona je zaista sjajna!

 

Dežurni "čitači sa usana" hitro su pokušali da rastumače šta je  Robertsova tako uzbuđeno govorila tridesetčetvorogodišnjoj NFL zvezdi, a on je otkrio da je mu je glumica zapravo uputila "slatku" poruku.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

 

makonda-tracker