za svaku damu

Modna bajka na plaži: Moderan i pristupačan kupaći kostim Dragane Mićalović svakom obliku tela pristaje kao saliven

3

Kupaći kostim Dragane Mićalović pravi je modni pogodak za svaku ženu

Dragana Mićalović
Dragana Mićalovićfoto: hipokampelefentokamela/Instagram

Lepa glumica Dragana Mićalović trenutno uživa na letovanju, a najskorijim modnim izborom za plažu ponovo je privukla pažnju svojih obožavalaca.

 

U skladu sa svojim karakterističnim stilom koji spaja sofisticiranost i udobnost, Dragana je odabrala kupaći kostim koji odiše elegancijom.

 

U pitanju je komad koji je pristupačan, a laska apsolutno svakom obliku ženskog tela!

 

Ovaj beli jednodelni kupaći kostim ukrašen jednostavnim bledozelenim ivicama ističe se svojom jednostavnošću i istovremeno sofisticiranim dizajnom.

 

On savršeno pristaje svakom obliku tela, ističući sve njegove prednosti na suptilan način. Izdužuje noge i pruža optimalnu pokrivenost, čineći ga idealnim izborom za opušteno sunčanje na plaži ili uživanje u bazenu.

Ono što posebno privlači pažnju kod ovog kupaćeg jeste diskretni prorez na leđima, koji ovom komadu daje senzualni pečat i čini ga pogodnim za različite prilike.

 

Njegov nenametljiv, ali efektan dizajn omogućava da se lako kombinuje sa šortsem ili suknjom, preuzimajući ulogu bodija za opušteni šetnju gradom ili romantično veče u kafiću.

 

Dragana Mićalović još jednom je pokazala svoj izvanredan modni ukus i sposobnost da bira komade koji ističu njenu prirodnu lepotu i eleganciju.

 

Njen izbor kupaćeg kostima savršen je primer kako "obični" odevni predmeti koje svako može da priušti mogu transformisati izgled i pružiti osećaj samopouzdanja tokom letnjih avantura.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

makonda-tracker