JEDNA BOJA I MNOGO DETALJA

Jednostavno, a vrlo EFEKTNO: Belu kombinaciju Demi Mur možete lako da iskopirate za mnoge prilike

0

Ovaj stajling, jednostavan, ali efektan, može se nositi u mnogim prilikama, od opuštenih druženja do elegantnih događaja

Šik i jednostavna bela kombinacija Demi Mur
Šik i jednostavna bela kombinacija Demi Murfoto: Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na nedavnoj premijeri filma 'Brats', Demi Mur je još jednom potvrdila svoj status ikone stila, izazivajući opšte oduševljenje svojim izgledom i elegancijom.

 

Upečatljivo odevena u belu traper košulju bez rukava sa zlatnim dugamdima, koju je uparila sa pantalonama visokog struka, širokih nogavica modne kuće Šapareli, Demi je ostavila prisutne bez daha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

Njen jednostavan, ali efektan izgled dodatno je naglašen impresivnim Schiaparelli Trompe L'Oeil patikama sa zlatnim vrhom. Njena prepoznatljiva crna kosa slobodno je padala, a outfit je bio upotpunjen upečatljivim zlatnim nakitom.

 

Demi Mur u beloj košulji sa zlatnim detaljima
Demi Mur u beloj košulji sa zlatnim detaljimafoto: Matthew Rettenmund / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osim svog besprekornog stila, Demi je i ovog puta privukla pažnju svojom isklesanom figurom koja je došla u prvi plan. Kroz godine, bila je predmet kritika zbog navodnog prekomernog korišćenja plastičnih operacija i botoksa. Međutim, vremenom se okrenula prirodnijem izgledu, što dodatno naglašava njen neverovatan izgled.

 

 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker