modni predlozi

Uz nju sve deluje sofisticirano, šik i otmeno: 5 ideja za kombinovanje klasične BELE KOŠULJE ovog leta

0

Kako kombinovati jednostavne bele košulje, vanvremenski komad s kojim se postiže efektan look u toplijim danima?

Jednostavna bela košulja odličan je dodatak svakom look-u
Jednostavna bela košulja odličan je dodatak svakom look-ufoto: andersphoto/Shutterstock

Slična farmerkama, koje oblikuju figuru, i blejzeru oštrih linija, klasična bela košulja je ultimativni klasik s kojim nema greške i može da sakrije mnogo stilskih "grehova".


Što se tiče konkretnog modela, ni tu nemate mnogo prostora za promašaje – ravnog kroja, strukirana, predimenzionirana, kratkih, dugih ili 3/4 rukava, ona je uvek in!


Bela košulja je, takođe, veoma pogodna za kombinovanje i izgleda fenomenalno u raznim spojevima i ostavlja utisak sofisticiranog i otmenog stila, čak i u nešto ležernijem autfitu.

Kako možemo da kombinujemo belu košulju?

 

  • Sa metalik suknjom

 


Jednostavne košuljice bele boje odličan su miks s metalik suknjama. Mini, midi, maksi, plisirana, A-kroja ili ravna, svaka je dobar izbor!

 

  • Sa džinsom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monique Agar (@mon.agar)


Kombinacija farmerki i bele košulje uvek je dobar izbor u prolećnoj sezoni i tokom leta, a umesto teksas pantalona možete odabrati i suknju ili šortst i efekat će biti fantastičan.

 

  • Sa širokim nogavicama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abdeen (@abdeen.moda)

Kilote su uvek dobro modno rešenje u toplijim mesecima, a čak i ako preferirate pantalone dužih nogavica ukoliko ih nosite sa uskom belom košuljom, postići ćete upečatljiv look.

 

  • S aksesoarom u predelu struka

Kvalitetan kaiš odličan je način da pojačate utisak uz belu košulju, ali i torbica koja se kopča oko struka postiže sličan efekat.

 

  • S animal printom

Pantalone ili suknja, nije važno! Sveden komad kao što je klasična bela košulja odlično izgleda uz statement dezen kao što su životinjske šare, naročito tokom leta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker