(za)uvek u modi

Ovo je JEDINO što stvarno mora da ima svaka žena: Bela Hadid je stigla u Kan i pre crvenog tepiha održala modni čas

0

Komad koji se nosi u svečanim prilikama, za svaki dan, pa i na plaži bio je prvo što je privuklo pažnju čim je supermodel Bela Hadid doputovala u Kan, gde se trenutno održava 77. Kanski festival

Bela Hadid godinama je bila glavna zvezda Kanskog festivala
Bela Hadid godinama je bila glavna zvezda Kanskog festivalafoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Bela Hadid, američka manekenka palestinsko-holandskog porekla, već dugo važi za nekrunisanu kraljicu Kanskog festivala, gde je bila gošća iz godine u godinu i zabeležila neka od svojih najupečatljivijih izdanja u karijeri.


Nosila je interesantna avangardna remek-dela na crvenom tepihu, birala šik haljinice za žurke posle premijera filmova, a i u svakodnevnim situacijama demonstrirala praktičan i efektan street style.


Nakon što je oko godinu i po dana živela povučeno i lečila se od lajmske bolesti, a potom i niza drugih zdravstvenih problema, Bela je spremna za povratak. Preskočila je februarske nedelje mode, Met galu i mnoge druge događaje, a pošto je od juče u Kanu, očekuje se da ćemo je u punom sjaju konačno videti na Kanskom festivalu!

Čim je na društvenim mrežama počelo da se spekuliše da je Bela Hadid u Francuskoj, paparaci u Kanu su se bacili u potragu i ušli joj u trag, a manekenku smo imali priliku da vidimo dok je uživala u piću s prijateljima na terasi hotela Eden-Roc, da bi potom bila viđena na plaži.


U obema prilikama, Bela je nosila klasičnu belu košulju, vanvremenski komad koji se iznova dokazuje kao jedan od najpraktičnijih i odevni predmet koji mora da se nađe u garderoberu svake žene.

 

Bela Hadid u Kanu u klasičnoj beloj košulji
Bela Hadid u Kanu u klasičnoj beloj košuljifoto: Francois Glories / Sipa Press / Profimedia

Dok je bila u restoranu, manekenka je nosila košulju vezanu iznad stomaka, u kombinaciji s laganom krem suknjom do kolena. Nakon toga ponela ju je preko bikinija.

 

Bela Hadid u Kanu u klasičnoj beloj košulji
Bela Hadid u Kanu u klasičnoj beloj košuljifoto: Francois Glories / Sipa Press / Profimedia

Bela Hadid godinama nosi jednostavne bele košulje klasičnog dizajna na razne načine, najčešće u kombinaciji s kontrastnim, crnim i teget krop topovima, kao i uz bele atlet majice i pantalone.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

 

makonda-tracker